Facebook Pixel Άσε με στη μοναξιά μου...
| 2012-11-08 16:10:00

Άσε με στη μοναξιά μου...

Άσε με στη μοναξιά μου...

Στην ...απομόνωση έχει μπει το τελευταίο διάστημα στην Παιανία -και μάλιστα από μόνος του- ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς μιλάει μόνο με τους δύο συνεργάτες του και κανέναν άλλον!

Από τη μία η κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και από την άλλη τα συνεχή ...δύσκολα αποτελέσματα και οι γιούχες, έχουν κάνει τον Πορτογάλο να κλειστεί στον εαυτό του.

Σε μία σύγκριση με την πρώτη του σεζόν στο "τριφύλλι" ή ακόμα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όσοι τον ζούνε καθημερινά στο προπονητικό κέντρο υποστηρίζουν πως είναι άλλος άνθρωπος.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως έχει απέναντί του, πια, σχεδόν όλους! Από τους φιλάθλους, που του παρείχαν στήριξη μέχρι πρόσφατα, μέχρι τον Τύπο, τους δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, ακόμα-ακόμα και μέλη της διοίκησης που δεν λένε τίποτα κατά του, λόγω της στήριξης Αλαφούζου. Όχι επειδή τον πιστεύουν...

Ο Ζεσουάλδο, πάντως, έχει κόψει τις πολλές κουβέντες με όλους, πλην των δύο Πορτογάλων συνεργατών του, που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει καλά. Ενδεικτικό του ότι αντιλαμβάνεται κι αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του.

Αν ήξερε, βέβαια, πως στήριξη όπως αυτή που έχει βιώσει ο ίδιος, πιθανότατα δεν είχε ποτέ άλλος τεχνικός που κάθισε στην άκρη του πάγκου του "τριφυλλιού", ίσως να ήταν πιο χαρούμενος.

Να δούμε μήπως η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μπορεί να τον κάνει πιο εξωστρεφή, πολύ περισσότερο αν συνοδευτεί κι από άλλα θετικά αποτέλεσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags