Facebook Pixel Υπάρχει τρόπος για τον Κατσικάρη
| 2012-11-21 16:57:00

Υπάρχει τρόπος για τον Κατσικάρη

Υπάρχει τρόπος για τον Κατσικάρη

Ο σκύλος σας έγραψε από χθες για τον Φώτη Κατσικάρη και σήμερα το προχωράει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, γιατί έχει ανεπτυγμένη την όσφρησή του...

Λοιπόν, τα άλλα λαγωνικά, στην Ισπανία ντε, μου εξήγησαν ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεράσει ο προπονητής της Μπιλμπάο τον κανονισμό που απαγορεύει στους χεντ κόουτς της ισπανικής λίγκας να βρίσκονται στον πάγκο Εθνικής ομάδας. Όχι τίποτα άλλο, διάβασα ότι δεν μπορεί να τα συνδυάσει και το έψαξα λίγο παραπάνω.

Δεν είναι κάτι καινούργιο, το ξέρουν καιρό τώρα και στην Μπιλμπάο και στην Ομοσπονδία. Ο Κατσικάρης έχει πάρει τα μέτρα του ώστε να είναι διαθέσιμος στο κάλεσμα της Εθνικής, αν και εφόσον είναι ο εκλεκτός. Υπάρχει τρόπος να αναλάβει την Ελλάδα ακόμα κι αν βρίσκεται στον πάγκο της Μπιλμπάο, το συμβόλαιο δεν είναι πρόβλημα. Μπορεί να σταματήσει στο τέλος της σεζόν και να αρχίσει όταν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Στο μεσοδιάστημα θα αναλάβει την Εθνική και ...ούτε γάτα ούτε και ζημιά.

Ο σκύλος σας έδωσε τη λύση το πρόβλημα, αλλά απόφαση για προπονητή δεν έχει ληφθεί. Σας το λέμε και είμαστε ξεκάθαροι. Το όνομα του Κατσικάρη δεν γράφεται τυχαία τις τελευταίες μέρες, είναι μια σκέψη με πολλές πιθανότητες... Οχι και η μοναδική βεβαίως, βεβαίως. Κι αν διαβάσετε πίσω από τις λέξεις στη δήλωση Βασιλακόπουλου, ο Φω-Κας πληροί όλες τις προϋποθέσεις: "Πάνω απ' όλα να γνωρίζει άριστα την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, το πώς εξελίσσεται το μπάσκετ στον ευρωπαϊκό χώρο και να γνωρίζει άριστα το ελληνικό μπάσκετ", είπε και τον φωτογράφισε.

Ποιος άλλος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία αυτά; Ναι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags