Facebook Pixel Του ζήτησε μεταγραφές και τον σόκαρε!
| 2012-11-23 14:46:00

Του ζήτησε μεταγραφές και τον σόκαρε!

Του ζήτησε μεταγραφές και τον σόκαρε!

Στα αυτιά του σκύλου έφτασε πως ο Χουάν έχει ήδη κάνει νύξη στον Αλαφούζο για μεταγραφές τον Γενάρη. Μόνο που ο "Mr. ΣΚΑΪ" δεν το περίμενε και έπεσε από τα σύννεφα!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Ρότσα ο Αλαφούζος, για τη θέση του Φερέιρα, ήταν επειδή δεν θα κόστιζε στο ταμείο του συλλόγου. Πέρα, δηλαδή, από την προπονητική του αξία, αλλά και το γεγονός πως ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τα κατατόπια στην Παιανία, ο πρόεδρος της Συμμαχίας πόνταρε στο γεγονός πως ο Χουάν, εκτός από το χαμηλό κασέ του, δεν θα ζητούσε μεταγραφές τον Γενάρη.

Θα ήταν ικανοποιημένος με τα υλικά που θα έβρισκε στην ομάδα και με αυτά θα πορευόταν. Και η αλήθεια είναι πως ο Ρότσα δεν είναι εκτός πραγματικότητας, ούτε και θέλει να χτίσει μία ομάδα από την αρχή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν βλέπει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο-τρεις ποδοσφαιριστές, έναν σε κάθε γραμμή, για να καταφέρει κάτι καλό στη φετινή σεζόν. Και για αυτό έχει κάνει ήδη κουβέντα με τον Αλαφούζο.

Μη φανταστείτε πως μίλησαν με διευθύνσεις και ονόματα. Αλλά έγινε κουβέντα, από την οποία έφυγε προβληματισμένος, έως έκπληκτος ο "Mr. ΣΚΑΪ". Λογικό, αφού η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε να έχει απαιτήσεις ο Ρότσα αυτό το διάστημα από τον Παναθηναϊκό. Έλα, όμως, που ο Αργεντινός, ως στρατιώτης του Παναθηναϊκού όπως δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ο ίδιος, θέλει να προσφέρει και βλέπει πως με τα υπάρχοντα υλικά δεν μπορεί.

Όχι πως αυτό σημαίνει απαραίτητα πως θα του πάρει παίκτες τον Γενάρη ο Αλαφούζος. Ή, έστω, πως θα του πάρει τους παίκτες που θέλει. Ο σκύλος απλώς έμαθε για την πρώτη κουβέντα που έκαναν οι δύο άνδρες και, κυρίως, για την αντίδραση του Αλαφούζου μετά την κουβέντα και σας ενημερώνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags