Facebook Pixel Fa ca ...Τορο χρυσάφι στον Πανιώνιο
| 2012-11-24 17:30:00

Fa ca ...Τορο χρυσάφι στον Πανιώνιο

Fa ca ...Τορο χρυσάφι στον Πανιώνιο

Ενόψει Δεκεμβρίου είναι πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν στην πιάτσα, όπως αποκαλύπτει όμως το λαγωνικό του σκύλου και δημοσιεύει στο Sportdog Penalty, τα κόζια έχουν αλλάξει στην υπόθεση δεξιού μπακ στον Θρύλο.

Η ιστορία ξεκινάει από το καλοκαίρι και λίγο πιο μετά, όταν μάλιστα δημοσιεύθηκε ότι ο Τοροσίδης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πράγματι οι δύο πλευρές είχαν διάθεση να συνεργαστούν και να τα βρουν με τη διαφορά όμως ότι δεν υπήρξε ποτέ κουβέντα για το οικονομικό. Εϊναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο Τόρο, όπως λέει η πιάτσα, είχε βγει στην αγορά ζητώντας από τις ομάδες του εξωτερικού μίνιμουμ 1.2 εκ., ενώ στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να μείνει και με 900 χιλιάρικα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Μαρινάκης, βλέποντας τι γίνεται γύρω του και με τις υπόλοιπες ομάδες να ...φυτοζωούν, ξέρει πως δεν υπάρχει λόγος να δώσει τόσα χρήματα για έναν παίκτη και είναι αποφασισμένος να μην ανέβει πάνω από τα 600 χιλιάρικα.

Ετσι λοιπόν, ο Τόρο, ακόμα και τώρα, έχει απλώσει τα δίχτυα του στο εξωτερικό για να βρει το συμβόλαιο που θέλει και ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι από Δεκέμβριο, ο αρχηγός του μπορεί επίσημα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, είναι στη γύρα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ολοι μιλούσαν για τον Σκόνδρα, ο οποίος πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν, ο Ολυμπιακός κινήθηκε, αλλά ο Σπανός ζήτησε ...την μάνα του και τον πατέρα του. Ετσι το ...γαμοπίλαφο έγινε λάσπη. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι είχαν πάντα στο μυαλό τους τον πιτσιρίκο του Ατρόμητου, πιστεύοντας ότι τον Δεκέμβριο θα τον έπαιρναν με πολύ πιο λίγα χρήματα, μέχρι που έσκασε η περίπτωση του Σπυρόπουλου.... Ελα, έλα... Ψυλιασμένους σας θέλω... Οχι του Παναθηναϊκού ντε, αλλά του Πανιωνίου, που βγάζει μάτια ως σύνολο φέτος.

Κάπου εκεί το μάτι των ερυθρόλευκων έλαμψε. Ετσι κι αλλιώς η χημεία με τους νεοσμυρνιώτες είναι πολύ καλή απ'εποχής Μανιάτη, Σιώβα, αλλά και του Σάμαρη που είναι πληρωμένος από τον Ολυμπιακό, αλλά παίζει δανεικός στον Πανιώνιο.

Ο Ελευθερόπουλος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί κάποιες οχλήσεις... Οχι τίποτα σπουδαίο, αλλά να... "Τι παιδί είναι", "πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει", "πως τον βλέπεις εσύ" κτλ κτλ... Ε μα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο Ολυμπιακός λοιπόν, από τη στιγμή που δε θα δώσει το μύριο στον Τόρο, έχει ήδη δύο επιλογές, με τη δεύτερη (Σπυρόπουλος) να υπερκαλύπτει την πρώτη (Σκόνδρας). Οπως είπαμε, η επαφή, έστω και προκαταρκτικά, έχει γίνει... Κι αυτός που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο Σπανός που δεν θα βάλει μαρούλι στην τσέπη για τον Σκόνδρα, που πήρε να μοσχοπουλήσει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags