Facebook Pixel Θέλεις Βιεϊρίνια; Σκάσ΄τα!
| 2012-11-28 17:00:00

Θέλεις Βιεϊρίνια; Σκάσ΄τα!

Θέλεις Βιεϊρίνια; Σκάσ΄τα!

Το πιο hot όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι τις τελευταίες ώρες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μπορεί, όμως, ο Πορτογάλος να επιστρέψει στην Τούμπα; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ...

Πολύ δυνατά παίζει αυτές τις μέρες το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη με τη μορφή του δανεισμού από τη Βόλσφμπουργκ.

Στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά, φέρεται να έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πορτογάλου άσου, ενώ σήμερα τα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης έχουν πρώτο θέμα την πιθανή επιστροφή του Βιεϊρίνια στον Δικέφαλο.

Είναι, όμως, εφικτό ο Βιεϊρίνια να ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα; Έστω και ως δανεικός τον Γενάρη; Η νέα στήλη του ανανεωμένου σκύλου "SportDog Penalty" δίνει τις απαντήσεις με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Όπως θα διαβάσετε ήδη, λοιπόν, μέσω Twitter, η γερμανική ομάδα ήταν αρνητική στη βολιδοσκόπηση που τους έγινε για τον δανεισμό του παίκτη.

"Ή συζητάμε για αγορά του Βιεϊρίνια ή ο παίκτης μένει εδώ", ήταν το μήνυμα του νέου αθλητικού διευθυντή της Βόλσφμπουργκ, Κλάους Άλοφς, όπως αποκαλύπτει ο σκύλος.

Μάλιστα, στη στήλη "SportDog Penalty" θα διαβάσετε επίσης ότι ο Βιεϊρίνια θέλει να μείνει στην Μπουντεσλίγκα για να το παλέψει, ενώ και ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας έχει ζητήσει ένα μήνα για να τσεκάρει τον παίκτη και να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη γι΄αυτόν.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, μόνο εύκολη δεν είναι επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Και αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει πραγματικά να κάνει το μέγαλο "μπαμ" με τον Πορτογάλο θα πρέπει να τα σκάσει γερά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags