Facebook Pixel Τους αφήνει με την όρεξη ο Γιαννιώτας!
| 2012-12-12 13:45:00

Τους αφήνει με την όρεξη ο Γιαννιώτας!

Τους αφήνει με την όρεξη ο Γιαννιώτας!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές ψάχνεται για τη μεγάλη μεταγραφή. Θα είναι εντός ή εκτός συνόρων, όμως; Ο σκύλος έχει όλο το ρεπορτάζ!

Κάθε τιτίβισμα και μία αποκάλυψη! Η νέα ψαγμένη στήλη του σκύλου "SportDog Penalty" δίνει ρέστα και καθημερινά σας έχει ειδησάρες για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά το αποκλειστικό του "Spordog Penalty" αφορά ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Γιαννιώτα. Το όνομα του νεαρού άσου του Άρη έπαιξε το καλοκαίρι σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια (βλέπε Ολυμπιακό), αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να βλέπει το μέλλον του εντός συνόρων.

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, το "Sportdog Penalty", ο Γιαννιώτας έχει αρχίσει έξτρα προπονήσεις, μετά από προτροπή του νέου του μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκου. Ο νεαρός επιθετικός δουλεύει στο τρέξιμο και στην ενδυνάμωση με προσωπικό γυμναστή. Όχι, φυσικά, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Μια χαρά προσόντα έχει ο μικρός για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας.

Στόχος του μάνατζερ του παίκτη είναι να "φτιάξει" τον Γιαννιώτα για μια πιθανή μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα! Να μην την πατήσει, δηλαδή, όπως ο Βιεϊρίνια που πήγε ανέτοιμος σε ένα πιο ανώτερο πρωτάθλημα. Οπότε, για να έχει αρχίσει τέτοια προετοιμασία ο μικρός, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο το προσεχές καλοκαίρι, ή ακόμα και τώρα τον Γενάρη, να την κάνει για άλλες πολιτείες. Αφήνοντας, φυσικά, στα κρύα του λουτρού τους υποψήφιους εγχώριους μνηστήρες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags