Facebook Pixel Είναι φτωχή αλλά ...ξεπαραδιάζεται!
| 2012-12-16 00:11:00

Είναι φτωχή αλλά ...ξεπαραδιάζεται!

Είναι φτωχή αλλά ...ξεπαραδιάζεται!

Από τα χέρια του Άρη αρπάζει η ΑΕΚ τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος τα είχε βρει με τους φτωχούς της Θεσσαλονίκης πριν προτιμήσει -για οικονομικούς λόγους- τους πάμπτωχους της Αθήνας. Κάτι ξέρει και ο σκύλος...

Μπορεί ο Παύλος Μητρόπουλος να είχε ως πρώτη επιλογή τον Άρη, τα πράγματα όμως ήρθαν έτσι και η ΑΕΚ, με την οποία “φλέρταρε” και το καλοκαίρι, θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Όπως έπιασαν τα αυτιά του Sportdog, η Ένωση τα βρήκε με τον Παναιτωλικό προσφέροντας περισσότερα χρήματα απ' ό,τι ο Άρης (με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία αρχικά). Μάλιστα η Ένωση του προσφέρει λίγο καλύτερα λεφτά από τον Άρη.
 

Η ΑΕΚ θα πληρώσει 25.000 ευρώ στην ομάδα του Αγρινίου για τον δανεισμό του Μητρόπουλου, ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρξει οψιόν αγοράς (200.000 ευρώ) για το καλοκαίρι του 2013.
 

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε καταρχήν συμφωνία του παίκτη με τον Άρη αλλά η ΑΕΚ μπήκε σφήνα και... χάλασε κατά κάποιον τρόπο τη μεταγραφή.
 

Φτωχός ο ένας, φτωχή και η άλλη, όπως φαίνεται όμως η Ένωση ξεπαραδιάστηκε περισσότερο για να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της τον 22χρονο αμυντικό χαφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags