Facebook Pixel Αν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, ο Γκέκας πάει ΑΕΚ…
| 2012-12-16 13:15:00

Αν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, ο Γκέκας πάει ΑΕΚ…

Αν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, ο Γκέκας πάει ΑΕΚ…

Ο Λίνεν θέλει σαν τρελός τον Γκέκα, ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει χρήματα ούτε για να τον …πάρει τηλέφωνο και γι΄ αυτό ψάχνει τον Άγιο Βασίλη που θα της τον κάνει δώρο!

Οι Έβαλντ Λίνεν και Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής με τον Φάνη Γκέκα, ωστόσο από τα λεγόμενα του διεθνή άσου, κατάλαβαν πως για να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης, θα πρέπει κάποιος πρώτα από όλα να του εγγυηθεί τα χρήματα που θα πάρει.

Ο γκολτζής της Εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως -ως ελεύθερος- μπορεί να βρει ομάδα που θα τον πληρώσει καλά, ωστόσο το …ψηστήρι του Λίνεν το τελευταίο διάστημα, τον έχει κάνει να δει με άλλο μάτι την προοπτική της ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν είναι κανένα …κορόιδο ούτε κανένα παιδάκι για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που δεν θα εισπράξει ποτέ. Αυτό είπε άλλωστε στους δύο άνδρες στην συνάντησή τους.

Γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και για να δεχθεί να συζητήσουν λεπτομέρειες για μία πιθανή μεταγραφή του, θα πρέπει πρώτα να του δείξουν πως έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν το συμβόλαιό του. Πώς θα γίνει αυτό; Μόνο με δύο τρόπους.

Ο ένας είναι να βρεθεί επενδυτής και να αγοράσει την ομάδα, κάτι όμως που δεν φαίνεται τώρα πολύ πιθανό, αφού η περίπτωση Βιντιάδη κάθε μέρα …προχωράει και κάθε μέρα πάει και ένα βήμα πίσω. Ο δεύτερος και ίσως ο μοναδικός για να γίνει αυτή η μεταγραφή, είναι να εμφανισθεί ένας "Αγιος Βασίλης". Όχι δεν κάνουμε πλάκα, το εννοούμε!

Αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ, είναι να βρουν έναν άνθρωπο, όπως στην περίπτωση Κατίδη για παράδειγμα, που θα αναλάβει ως …δώρο να πληρώνει το συμβόλαιο του Γκέκα! Όπως έμαθε μάλιστα ο σκύλος, ήδη έγιναν και κάποια τηλεφωνήματα προς εύπορους ΑΕΚτζήδες, ωστόσο ακόμα δεν βρέθηκε κάποιος ενδιαφερόμενος.

Λέτε να τα καταφέρουν πριν τελειώσει ο χρόνος και να πεισθούμε πως …υπάρχει Άγιος Βασίλης τελικά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags