Facebook Pixel Λέτε να τους κάνει τέτοια πλάκα;
| 2012-12-19 15:20:00

Λέτε να τους κάνει τέτοια πλάκα;

Λέτε να τους κάνει τέτοια πλάκα;

Κι όμως, υπάρχει παίκτης από τους "τελειωμένους" του ΠΑΟ που ίσως ενδιαφέρει τον "αιώνιο"! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Μάλλον στον Ολυμπιακό έχουν όρεξη ...για πλάκες.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penatly" του Twitter, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό σχετικά με τις αποδεσμεύσεις που αναμένονται.

Και υπάρχει ένας παίκτης απ΄ αυτούς που ακούγονται ότι θα αποχωρήσουν που κάνει "κλικ" στους Πρωταθλητές. Ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Σπυρόπουλος! Ναι, ναι καλά διαβάσετε...

Ο διεθνής μπακ είναι στο μυαλό των "ερυθρολεύκων", αφού μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μπακ απ του Χολέμπας και έτσι ο Ολυμπιακός να έχει στην ομάδα του το δίδυμο των αριστερών μπακ της Εθνικής.

Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του "Sportdog Penalty" και κάνει καμιά τέτοια κίνηση ο Ολυμπιακός θα μιλάμε για την καζούρα του αιώνα. Έναν παίκτη που είναι μαύρο πρόβατο, δηλαδή, στον Παναθηναϊκό να τον πάρει ο "αιώνιος" αντίπαλος ως ελεύθερο απλά για να γεμίσει το ρόστερ του... Θα είναι χοντρή η πλάκα, έτσι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags