Facebook Pixel Του τα "σκάνε" για να σκάσει!
| 2012-12-23 14:00:00

Του τα "σκάνε" για να σκάσει!

Του τα "σκάνε" για να σκάσει!

Τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό προχωράνε σε σημαντικές μειώσεις μισθών και περικοπές στα υψηλά συμβόλαια, σκάνε ...ζεστό χρήματα στον Μπουμσόνγκ. Τυχαίο;

Από τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις και οι λύσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό και μάλιστα η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται ως "εύκολη" στην Παιανία. Αυτό τουλάχιστον έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με τον μάνατζέρ του, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον Δημήτρη Γόντικα.

Εξέλιξη απολύτως λογική, καθώς ποιος μπορεί να πει όχι σε αυτές τις εποχές σε ...ζεστό χρήμα; Ο Παναθηναϊκός για να λύσει το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου φέτος, υποσχέθηκε να του δώσει 300.000 ευρώ στο χέρι και τα υπόλοιπα 400 χιλιάρικα σε δόσεις!

Τη στιγμή, λοιπόν, που στο "τριφύλλι" μετράνε μέχρι και τα ...50ευρα, αποφάσισαν να δώσουν ένα κάρο λεφτά στον "Μπουμ" για να τον ξεφορτωθούν. Άραγε θα κάνουν το ίδιο και με τους άλλους παίκτες που θέλουν να διώξουν;

Η απάντηση είναι "όχι", γιατί όπως έμαθε ο σκύλος, οι "πράσινοι" δεν ανησυχούν πως κάποιος από τους υπολοίπους θα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Για τον Μπουμσόνγκ όμως δεν έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά, καθώς ξέρουν πως έχει ...εξαιρετική σχέση με το χρήμα.

Ο Γάλλος είναι ψυχρός επαγγελματίας και αν δεν πάρει τα λεφτά του, θα κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ, με στόχο όχι μόνο τις περσινές οφειλές, αλλά και όλο το φετινό του συμβόλαιο, όπως και δικαιούται. Γι΄ αυτό και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να τον πληρώσουν για να ...ξεμπερδεύουν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags