Το "13" ως αριθμός θεωρείται από τον περισσότερο κόσμο στον πλανήτη γρουσούζικος. Στην ελληνική -αθλητική- πραγματικότητα πάντως έχει κι άλλες προεκτάσεις. Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού το "13" είναι ιερός αριθμός, ενώ για τους Ολυμπιακούς, ίσως ο πιο μισητός. Έτσι είναι αυτά, χρόνια τώρα και δεν αλλάζουν.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, οι οργανωμένοι φίλοι των "ερυθρόλευκων" σκαρφίστηκαν κάτι ώστε να αποφύγουν το ανεπιθύμητο λόγω …"πράσινης κατάληξης" 20-13. Τουλάχιστον από τα ημερολόγια που εξέδωσε, όπως κάθε χρόνο, η Θύρα 7. Τόσο στο γενικό, όσο και στα επιμέρους.

Το νέο έτος, λοιπόν, δεν αναφέρεται πουθενά όπως πρέπει, αλλά προκύπτει μέσα από μια μικρή μαθηματική πράξη! Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, δηλαδή, σε λίγες μέρες δεν θα έχουμε 2013, αλλά …2012+1, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από τα νέα ημερολόγια των οργανωμένων του Ολυμπιακού.

Μακάρι πάντως η αντιπαλότητα μεταξύ των "αιωνίων" να περιοριζόταν σε τέτοιου είδους πειράγματα...