Άδοξο τέλος, τουλάχιστον για την ώρα, είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα από την Παναχαϊκή στον Παναθηναϊκό, η οποία μάλιστα επρόκειτο να ανακοινωθεί σήμερα.
Ο παίκτης, που θα ερχόταν στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι με τετραετές συμβόλαιο, ενημερώθηκε από τους «πράσινους» πως το θέμα... κόλλησε και ότι δεν θα ενεργοποιηθεί τελικά το συμφωνητικό, ενώ λίγο αργότερα έβγαλαν ανακοίνωση και οι Πατρινοί, οι οποίοι ανέφεραν πως: «Η αιτία της ματαίωσης της μεταγραφής είναι η μη ικανοποίηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα οικονομικά ανταλλάγματα τα οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφερε».
Ο sportdog λοιπόν, όχι μόνο επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεται η Παναχαϊκή, αλλά σας αποκαλύπτει και την διαφορά που υπήρξε.
Όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο twitter, «sportdog penalty», η μεταγραφή «πάγωσε» για 50.000 ευρώ! Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έδινε 20.000 ευρώ, ενώ η Παναχαϊκή ζητούσε 100.000 ευρώ αρχικά, για να πέσει τελικά στα 70.000.
Τα ποσά όπως διαπιστώνετε δεν είναι μεγάλα, ωστόσο αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον μετράει μέχρι και την... τελευταία δεκάρα.
Για πόσα χάλασε η μεταγραφή Ντίνα στον ΠΑΟ;
| 07/01/13 - 19:31
Στο οικονομικό κόλλησε η μεταγραφή του «κλεισμένου Ντίνα» στον Παναθηναϊκό από την Παναχαϊκή. Μην φανταστείτε όμως... τρελά ποσά. Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο