Facebook Pixel "Γράψε την προπόνηση σε βίντεο"!
| 2013-01-08 15:52:00

"Γράψε την προπόνηση σε βίντεο"!

"Γράψε την προπόνηση σε βίντεο"!

Νέο επεισόδιο προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Κατίδη και τον Έβαλντ Λίνεν και ο σκύλος που έστησε αυτί στα Σπάτα, έπιασε μερικές ατάκες του 19χρονου μέσου στον Γερμανό!
 

Λίνεν και Κατίδης είναι και πάλι στα... μαχαίρια, με τον προπονητή της ΑΕΚ να διώχνει τον νεαρό μέσο από το πρόγραμμα της Τρίτης κατηγορώντας τον για αδιαφορία. Μπροστά στο σκηνικό βρίσκονταν και οι συμπαίκτες του, πολλοί από τους οποίους απόρησαν με την απόφαση του Γερμανού τεχνικού!

Όπως έπιασαν τα αυτιά του σκύλου, το περιστατικό συνέβη μετά το ζέσταμα, στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Ο Λίνεν είχε τοποθετήσει τον Κατίδη με τους αναπληρωματικούς και σε ένα σημείο σταμάτησε το πρόγραμμα και είπε στον παίκτη να αποχωρήσει από την προπόνηση! Αρχικά κανείς από τους “κιτρινόμαυρους” δεν κατάλαβε σε ποιον αναφερόταν και στη συνέχεια εξήγησε στον ίδιο τον 19χρονο παίκτη την επιθυμία του να φύγει με την αιτιολογία ότι ήταν αδιάφορος.

Ο Κατίδης πριν αποχωρήσει εξέφρασε το παράπονό του στον Λίνεν και τον προέτρεψε να βιντεοσκοπεί τις προπονήσεις για να δει ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι. «Είναι η τέταρτη φορά που με διώχνετε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει συγκεκριμένα με μένα. Αν νομίζετε ότι είμαι αδιάφορος, γράψτε τις προπονήσεις σε βίντεο για να δείτε ότι δεν ισχύει ο λόγος για τον οποίο με στοχοποιείτε», φέρεται πως είπε ο 19χρονος.

Είναι φως φανάρι ότι ο Κατίδης δεν αισθάνεται καλά με τον Λίνεν την ΑΕΚ, αφού κάθε λίγο και λιγάκι (μία με τον Παπαδόπουλο, μία με τον Πήδουλα) ο Γερμανός τον θέτει εκτός συνόλου. Το σίγουρο είναι ότι ο Γερμανός προσπαθεί να προσγειώσει τον πιτσιρικά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως το κάνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κατίδης είναι πολύ εκνευρισμένος και ζήτησε από τον μάνατζέρ του να βρεθεί μία λύση, κάτι που δεν αποκλείεται να σημαίνει πως σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει από την ΑΕΚ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags