Facebook Pixel "Προτρέπει τους παίκτες να γίνουν αλητήριοι"!
| 2013-01-21 15:15:00

"Προτρέπει τους παίκτες να γίνουν αλητήριοι"!

"Προτρέπει τους παίκτες να γίνουν αλητήριοι"!

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ, Μάκης Γερμανάκος, τα λέει έξω από τα δόντια στον sportdog για τον Κάκο και για τις διαιτησίες της αγωνιστικής, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί...

Πώς είδατε τη διαιτησία στο Άρης-ΑΕΚ;

"Ό,τι είδε όλος ο κόσμος είδα κι εγώ, ανεπίτρεπτα πράγματα. Οι δύο αποβολές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ήταν έξω από κάθε κανονισμό, άδικες. Το γκολ της ΑΕΚ στο τέλος ήταν οφσάιντ. Αλλά και η συμπεριφορά γενικότερα του Κάκου ήταν απαράδεκτη. Διότι σε αυτά τα νεαρά παιδιά της ΑΕΚ και του Άρη, αντί να τα παιδαγωγήσει σωστά στους κανονισμούς, με τη συμπεριφορά του και τις αποφάσεις του, αυτός στην ουσία τους προέτρεπε να γίνουν αλητήριοι ποδοσφαιριστές! Δεν μπορείς να λες του Κατίδη, για παράδειγμα, ΄Γιατί μπήκες μέσα ρε;΄. Δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα σε έναν διαιτητή στο δικό του επίπεδο".

Θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και θα πω ότι πρόκειται, ίσως, για τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή.

"Ο καλύτερος πρέπει να το δείχνει και μέσα στο γήπεδο, όχι επειδη τον βγάζουν οι ψηφοφορίες. Αυτά γίνονται ανάλογα με τις δημόσιες σχέσεις του καθενός. Χθες, όμως, ήταν απαράδεκτος".

Το σχόλιό σας για άλλες διαιτησίες το Σαββατοκύριακο;

"Και στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα υπήρχαν παράπονα, με ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα που δεν δόθηκε, αλλά και στο Ατρόμητος-Πλατανιάς υπήρχαν προβλήματα. Στον Ατρόμητο παραλίγο να τιναχθεί το γήπεδο στον αέρα! Συνεχώς έκανε συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, ενώ στον Ατρόμητο έδειχνε συνεχώς κάρτες. Και ήταν αποφάσεις τελείως ανάποδες... ".

Γενικότερα ποιο είναι το σχόλιό σας για τις διαιτησίες φέτος;

"Λείπει η προσωπικότητα από τους Έλληνες διαιτητές. Και είναι ελλιπείς οι γνώσεις τους πάνω στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν έχουν καμία σχέση με τον πειθαρχικό έλεγχο πολλές από τις αποφάσεις που βλέπω".

Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags