Facebook Pixel "Ήρθαμε από Ολυμπιακό να βοηθήσουμε τον Άρη"
| 2013-01-22 22:15:00

"Ήρθαμε από Ολυμπιακό να βοηθήσουμε τον Άρη"

"Ήρθαμε από Ολυμπιακό να βοηθήσουμε τον Άρη"

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μιλάει στον sportdog για την «ανθρώπινη» πλευρά των λαθών σε βάρος του Άρη, για τις εμπειρίες που θέλει στη νέα του ομάδα, για το... Ολυμπιακό παρεάκι της Θεσσαλονίκης και για τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο νεαρός επιθετικός, αφού ξεκαθαρίζει πως ήταν δική του επιλογή να πάει στον Άρη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μιλάει στον sportdog για τις εμπειρίες που θέλει να μαζέψει στην Θεσσαλονίκη, για την «κόκκινη» παρέα που δημιουργείται στην ομάδα, αλλά και για τις ευκαιρίες που περιμένει από τον Ολυμπιακό και τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Διαβάστε τι άλλο είπε στον σκύλο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το Τάσο Κάκο και γενικά τις άσχημες διαιτησίες που έχουν φέτος οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά:
 

Οι πρώτες σου εμπειρίες στον Άρη; Προσαρμόζεσαι;


Έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα και πάλι καλά που ήξερα και 2-3 παιδιά και προσαρμόστηκα γρήγορα στο κλίμα. Έμαθα και τους υπόλοιπους και είμαι μια χαρά τώρα.
 

Ξεκίνησες με ...πόλεμο πάντως. Χαμός έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με τη διαιτησία...


Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έγιναν και αυτά με τον διαιτητή. Αλλά δεν θέλω να πω για την διαιτησία. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να σωθούμε.

Δεν νομίζω πάντως ότι είναι ό,τι καλύτερο να ισοφαρίζεσαι με γκολ οφσάιντ στο 96';

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο και θα μπορούσε να μην είχε γίνει. Δεν στεκόμαστε όμως εκεί. Αυτά γίνονται και έχουν γίνει και άλλες φορές στον Άρη, για αυτό συνεχίζουμε.

Γενικά πιστεύεις δηλαδή ότι έχει άσχημες διαιτησίες φέτος ο Άρης;

Ναι έχει άσχημες διαιτησίες, αλλά δεν νομίζω να γίνεται επίτηδες. Αυτό θέλω να πιστεύω. Άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη...

Πώς την βλέπεις την συνέχεια με τον Άρη;

Θα τα καταφέρουμε ελπίζω. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αλλά ελπίζω θα τα καταφέρουμε και θα μείνουμε χωρίς πρόβλημα στην κατηγορία.

Πώς το βλέπεις το... Ολυμπιακό παρεάκι στον Άρη; Είσαι εσύ, ο Ζαραδούκας και γράφεται πως θα έρθει και ο Τάτος.

Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Ήρθαμε εδώ πέρα για να βοηθήσουμε και ξέρουμε πως ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Εμείς ήρθαμε μόνο να βοηθήσουμε...

Σκέφτηκες να μην πας στον Άρη και να συνεχίσεις από τώρα στον Ολυμπιακό;

Ήταν δική μου θέληση να πάω τώρα δανεικός. Εγώ το ήθελα για να πάρω εμπειρίες και να είμαι έτοιμος το καλοκαίρι. Αυτό ήταν το καλύτερο.
 

Μίλησες με τον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα; Με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ;


Όχι δεν είχα μιλήσει. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Το είχα αποφασίσει εγώ.
 

Σχετικά  με τον Ολυμπιακό, πώς βλέπεις την αποχώρηση Ζαρντίμ και τον Νικοπολίδη;

Σίγουρα ένας Έλληνας προπονητής θα λειτουργήσει καλύτερα. Ξέρει τα πράγματα πως είναι εδώ, πώς αγωνιζόμαστε και τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Ένας ξένος αργεί να μπει στο κλίμα. Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ξέρει πάρα πολλά πράγματα στην προπονητική. Ελπίζω ότι θα πάρουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Οπότε περιμένεις το καλοκαίρι για να φορέσεις τα κόκκινα...

Πρώτα να πάμε καλά στον Άρη και βλέπουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι...

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags