Facebook Pixel "Δεν είναι κανένα παιδάκι ο Τοροσίδης"
| 2013-01-23 14:45:00

"Δεν είναι κανένα παιδάκι ο Τοροσίδης"

"Δεν είναι κανένα παιδάκι ο Τοροσίδης"

Ο Τραϊνός Δέλλας, που ξέρει όσο κανένας Έλληνας τη Ρόμα, μιλάει στον sportdog για τον Βασίλη Τοροσίδη και εμφανίζεται σίγουρος πως θα "πιάσει" επειδή έχει όλο το ...πακέτο!

Μπορεί να πέρασαν κάποια χρόνια από όταν έκανε καριέρα με την φανέλα των Ρωμαίων, ωστόσο οι Ιταλοί δεν το έχουν ξεχάσει.

Ο λόγος για τον Τραϊνό Δέλλα που μιλάει στον sportdog για τη μεταγραφή του Τοροσίδη στη Ρόμα, του εύχεται να πετύχει και εξηγεί γιατί τώρα ...πάει σε άλλον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο Τοροσίδης πήγε στην Ρόμα, ομάδα στην οποία έκανες καριέρα. Μπορεί να πιάσει;

"Έχει όλα τα φόντα για να πιάσει. Και έμπειρος είναι και καλός παίκτης. Έχει όλα τα προσόντα να μπορέσει να καθιερωθεί στην ομάδα. Θέλει δουλειά όμως. Αλλάζει επίπεδο τώρα γιατί οι ρυθμοί είναι τελείως διαφορετικοί. Δεν έχει σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνετε. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ο Βασίλης έχει όλο το πακέτο και είναι και καλό παιδί. Μπορεί να αντεπεξέλθει και στην πίεση που υπάρχει στην Ιταλία, που είναι διαφορετική από αυτή που βιώνουν εδώ οι παίκτες".

Μπορεί να κάνει καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα;

"Ο Βασίλης στην ηλικία που έχει πάει θα είναι πιο καλά τα πράγματα για αυτόν. Έχει εμπειρίες από μεγάλα παιχνίδια και ξέρει σε τι ομάδα πάει. Ήταν σε μία ομάδα που στην Ελλάδα έκανε πρωταθλητισμό και κάτι τέτοιο είναι και η Ρόμα. Από θέμα πίεσης κόσμου και σε άλλα πολλά. Δεν είναι κανένα παιδάκι που τα μυαλά του είναι πάνω από το κεφάλι. Είναι πολύ σοβαρό παιδί και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσει το ωραίο του πράγματος, το να παίζεις ποδόσφαιρο πραγματικά. Δεν έχει καμία σχέση. Τώρα θα χαρεί το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον έτσι το ζούσα εγώ. Για αυτό του εύχομαι τα καλύτερα και να είναι γερός πάνω από όλα. Έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλα πράγματα και του το εύχομαι γιατί είναι και καλό παιδί".

Μπορεί να δεθεί με την εξέδρα και να αγαπήσουν οι Ιταλοί έναν Έλληνα;

"Τους συγκεκριμένους οπαδούς δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι ξένος ή Ιταλός. Τους ενδιαφέρει πάνω από όλα η ομάδα. Αυτοί τις αγαπάνε τις ομάδες. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον καθένα τι δίνει στο γήπεδο και τι προσφέρει. Και ανάλογα έχει ανταπόκριση από τον κόσμο. Αλλά όλα τα μέλη της ομάδας, είναι αγαπητά από τον κόσμο. Φαντάσου ένας ποδοσφαιριστής...".

Θα ζήσει το Λάτσιο – Ρόμα, συγκρίνεται με τα ελληνικά ντέρμπι;

"Είναι ένα ντέρμπι της Ρώμης που γίνεται πανικός. Δεν θέλω να μπω συγκρίσεις με ελληνικά παιχνίδια. Αλλά είναι ένα ντέρμπι που κάνει αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο".

Εσύ μιλάς ακόμα με τη Ρόμα; Ζητάνε τη συμβουλή σου για παίκτες;

"Μιλάω μαζί τους, μαθαίνω νέα τους και τους στέλνω χαιρετίσματα με τον Ταχτσίδη. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν με έχουν ξεχάσει και αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Και όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι πρώην συμπαίκτες μου. Με ρώτησαν και για παίκτες, αλλά όπως ξέρετε εγώ δεν είμαι μάνατζερ. Δημοσιογράφοι από τη Ρόμα, όχι η ομάδα. Γιατί αυτοί δεν στέκονται σε μία γνώμη. Ψάχνουν τα πάντα, όχι μόνο αν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και αν είναι καλός χαρακτήρας".

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags