Facebook Pixel Το τηλέφωνημα που "έφτιαξε" τον Μάντζαρη!
| 2013-01-30 12:00:00

Το τηλέφωνημα που "έφτιαξε" τον Μάντζαρη!

Το τηλέφωνημα που "έφτιαξε" τον Μάντζαρη!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης περνάει δύσκολες ώρες με τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο που επικοινώνησε μαζί του, τον έκανε να νιώσει πολύ καλύτερα!

Ως γνωστόν, ο 23χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, πράγμα που σημαίνει πως η σεζόν έληξε άδοξα για τον ίδιο.

Πέρα από τα αναμενόμενα μηνύματα συμπάθειας και συμπαράστασης, ο Μάντζαρης έλαβε και ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα που τον ...έφτιαξε!

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για ρήξη χιαστών, δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του και η φωνή που άκουσε, αλλά κυρίως και όσα του είπε ο άνθρωπος που ήταν στην άλλη γραμμη, του έδωσαν χαρά και δύναμη.

Αυτός που του τηλεφώνησε, λοιπόν, ήταν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι! Ο Ιταλός του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και του έφτιαξε την ψυχολογία με όσα του είπε!

Αξιέπαινη οπωσδήποτε η πρωτοβουλία του κόουτς και μακάρι να πάνε όλα καλά με τον παίκτη και να τον δούμε στην 12άδα της Εθνικής μας για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags