Facebook Pixel "Εκτός τόπου και χρόνου ο Βοσκάκης"!
| 2013-02-04 12:30:00

"Εκτός τόπου και χρόνου ο Βοσκάκης"!

"Εκτός τόπου και χρόνου ο Βοσκάκης"!

Ο Μάκης Γερμανάκος σχολίασε στον sportdog τις ...προβληματικές διαιτησίες της αγωνιστικής. "Πώς να αντιδράσει κι ο Γιάχος, αφού ο Μπουμσόνγκ έκανε τον ...βολεϊμπολίστα;"!

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την πολυσυζητημένη φάση στο τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε τι μας είπε...

"Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, υπήρξε πρόβλημα στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο κύριος Βοσκάκης ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν του δίνει ο κανονισμός το δικαίωμα να αφήνει τους παίκτες να χτυπιούνται έτσι. Και θέλω να σημειώσω εδώ πως η Επιτροπή δεν έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτόν τον τομέα, αλλά προσωπικά οι διαιτητές", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για το παιχνίδι Ξάνθη-Πλατανιάς:

"Είναι συνεχείς οι κακές στιγμές του Λαμπρόπουλου. Στο παιχνίδι στα Πηγάδια άφησε τους παίκτες να χτυπιούνται, με αίματα, πατήματα στο στήθος κ.λπ. Απαράδεκτο... ".

Παράπονα υπάρχουν από τον Παναθηναϊκό και για τον Γιάχο.

"Είχε ορισμένα μαρκαρίσματα που δεν τιμώρησε και δεν έπραξε σύμφωνα με τον κανονισμό ο Γιάχος, στην Τρίπολη. Για την περίπτωση του πέναλτι στο τέλος του ματς, όμως, πιστεύω πως δικαιώνεται ο διαιτητής. Έπιασε την μπάλα κατ' επανάληψη ο Μπουμσόνγκ, δεν ήταν μία φορά που την ακούμπησε. Έκανε τον βολεϊμπολίστα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού και, ακόμα κι αν δεν το ήθελε, τι θα μπορούσε να κάνει ο διαιτητής;".

Θέλετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο πριν κλείσουμε;

"Ο πειθαρχικός έλεγχος είναι μόνιμο θέμα, σε κάθε αγωνιστική. Υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα και θα πρέπει να τον κοιτάξουν αυτό το θέμα".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags