Facebook Pixel "Σαμαράς, Αβραάμ και Κυριάκος το κάτι παραπάνω"!
| 2013-02-07 17:00:00

"Σαμαράς, Αβραάμ και Κυριάκος το κάτι παραπάνω"!

"Σαμαράς, Αβραάμ και Κυριάκος το κάτι παραπάνω"!

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στον sportdog για το φιλικό της Εθνικής, την παρουσία του Μανωλά και το συμβόλαιο του Σάντος. "Ευχαριστούμε κι όσους δεν ήρθαν να μας δούνε"!
 

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής μίλησε με χαρά στον sportdog, τόσο για το παιχνίδι με την Ελβετία όσο για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα σχετικά με την ομάδα. Διαβάστε τι μας είπε:

Κύριε Φύσσα, ποιο είναι το σχόλιό σας για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής;
"Ήταν ένα φιλικό που δεν μπορούσαμε να μην το δώσουμε. Όλη η Ευρώπη έδωσε παιχνίδια. Το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν τον Νοέμβρη στην Ιρλανδία, και είναι λογικό μετά από τόσους μήνες να υπάρχουν δυσκολίες, μέσα σε δύο μέρες που βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί, να καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Δεν κλαιγόμαστε, όμως. Ξέρουμε πως δεν παρουσίασε η Εθνική το θέαμα που κι εμείς θέλουμε. Αλλά κι από τις δύο ομάδες το ίδιο έγινε. Ήταν θετικό ότι δεν κινδυνεύσαμε, από μία ομάδα όπως είναι η Ελβετία, που τελευταία είναι πολύ βελτιωμένη. Ξεπερνάμε ήδη το φιλικό και, πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Βοσνία". 
 
Στο γήπεδο βρέθηκε λίγος κόσμος...
"Το παιχνίδι έγινε Τετάρτη, μεσοβδόμαδα, μία δύσκολη μέρα και κάπως αργά το βράδυ. Πιστεύω πως αν παίζαμε την Παρασκευή, θα είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο. Αλλά δεν έχουμε παράπονο από τους φιλάθλους, μας έχουν αγκαλιάσει. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν χθες, αλλά κι εκείνους που δεν ήρθαν, αλλά μας έχουν στηρίξει άλλες φορές. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για τον κόσμο, παρά μόνο τα καλύτερα".

Πιστεύετε πως μπορεί να γίνει πιο θεαματική στο παιχνίδι της η Εθνική ομάδα;
"Η Εθνική έχει δείξει δείγματα καλύτερης ποιότητας από τον περασμένο Αύγουστο και μετά. Δεν είναι μόνο το χθεσινό παιχνίδι και για αυτό πιστεύω πως μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Εμείς βελτιωνόμαστε συνεχώς, οι παίκτες έχουν αφομοιώσει το πρότζεκ του κυρίου Σάντος. Αλλά χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα όσον αφορά την παραμονή του κυρίου Σάντος. Εσείς που τον ζείτε καθημερινά, τι σχολιάζετε;
"Την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος, αλλά η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να του κανει πρόταση μετά από το παιχνίδι με τη Βοσνία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, κάτι που δείχνει πολλά. Το λιθαράκι για να προχωρήσει η ομάδα έχει μπει. Δεν θέλω να σκέφτομαι μελλοντικά, αλλά θεωρώ πως θα είναι θετική η κατάληξη. Να ξέρετε πως ο κύριος Σάντος το σκέφτεται καιρό για να καταλήξει σε μία απόφαση. Υπομονή, λοιπόν, για να περάσει ο καιρός και να δούμε".

Είστε αισιόδοξος για την πρόκριση στο Μουντιάλ;
"Είμαι αισιόδοξος για την Εθνική, αυτή η ομάδα έχει μέταλλο. Έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές από την Εθνική, αλλά όλα αυτά τα παιδιά αφομοιώνουν απευθείας τη φιλοσοφία της ομάδας. Μπορεί την επιτυχία του 2004 να μην την εκμεταλλεύτηκε όσο έπρεπε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά στην Εθνική ομάδα το κάναμε. Για αυτό πιστεύω πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, δεν φοβάμαι. Απλώς σημειώνω πως ο αγώνας με τη Βοσνία είναι εκτός έδρας, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα". 

Τι κρατάτε από το χθεσινό παιχνίδι; Σήμερα, για παράδειγμα, μιλάνε όλοι για την καλή αμυντική λειτουργία.
"Είπα και νωρίτερα πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν κινδυνεύσαμε. Σίγουρα ο Μανωλάς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, τις δυνατότητές του και είμαστε χαρούμενοι όλοι στην Εθνική για αυτό, γιατί ήταν η πρώτη του συμμετοχή". 

Θέλετε να συμπληρώσετε κάτι ακόμα, πριν κλείσουμε;
"Ναι, θέλω να πω πως περιμένουμε να γίνουν καλά και να επιστρέψουν παίκτες όπως ο Σαμαράς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Αβραάμ. Τους θέλουμε, είναι μεγάλες προσωπικότητες και δίνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Για τον Αβραάμ περιμένουμε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα ξανακληθεί. Είναι μέσα στις επιλογές του Σάντος, όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα επιστρέψει. Όλοι τον αγαπάμε και ξέρουμε τις δυνατότητές του".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags