Facebook Pixel "Κερδίστε τον ΠΑΟ και βλέπουμε..."!
| 2013-02-16 13:30:00

"Κερδίστε τον ΠΑΟ και βλέπουμε..."!

"Κερδίστε τον ΠΑΟ και βλέπουμε..."!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να έριξε "χυλόπιτα" στην πρώτη κρούση που δέχθηκε από την ομάδα του Άρη, ωστόσο οι "κίτρινοι" επιμένουν. Ο sportdog έχει πάλι όλο το ρεπορτάζ!
 

Ο sportdog από το βράδυ της Πέμπτης σας αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο Άρης στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και το "όχι" του Σερβοέλληνα τεχνικού, ωστόσο όπως μάθαμε το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά...

Όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter, οι "κίτρινοι" είναι πολύ ζεστοί με την επιστροφή του Ντούσκο και για αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν τόσο γρήγορα. Θεωρούν πως με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο θα αποφύγουν σίγουρα τον υποβιβασμό και γι' αυτό θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι πιέσεις που άσκησαν φαίνεται πως άρχισαν να ...ρίχνουν τις γέφυρες, καθώς στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του Άρη ο έμπειρος προπονητής δεν ήταν πλέον εντελώς κάθετος στην άρνησή του, χωρίς πάντως να αφήνει μεγάλο παράθυρο ανοικτό.

Ο Μπάγεβιτς φέρεται να είπε στους "κίτρινους" πως θα τα ξαναπούν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θεωρεί "επικίνδυνη αποστολή" και σημείωσε ότι εάν υπάρξει νίκη, τίποτα δεν αποκλείεται.

Μάλιστα, η στήλη "Sportdog Penalty" γράφει για την πεποίθηση των ανθρώπων του Άρη να έχουν την οριστική απάντηση του Ντούσκο τη Δευτέρα, αφού δηλαδή περάσει το ματς με το "τριφύλλι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags