Facebook Pixel "Τουλάχιστον με τον Ζαρντίμ δεν έτρωγε γκολ"!
| 2013-02-22 23:26:00

"Τουλάχιστον με τον Ζαρντίμ δεν έτρωγε γκολ"!

"Τουλάχιστον με τον Ζαρντίμ δεν έτρωγε γκολ"!

Ο "πράσινος" Αντώνης Αντωνιάδης σε μία διαφορετική συνέντευξη στον sportdog για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού! "Δεν έχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα και το πληρώνει στην Ευρώπη".

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε σε τοποθέτησή του στον σκύλο το χθεσινό παιχνίδι των "ερυθρόλευκων", αλλά και τις διαφορές του Ζαρντίμ και του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Διαβάστε:

"Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να είναι μπροστά από όλους τους διώκτες του εδώ και καιρό. Μόλις, λοιπόν, βρέθηκε μία ομάδα από καλύτερο πρωτάθλημα, τον απέκλεισε. Κι ας μην ήταν απαραίτητα καλύτερη ομάδα. Στην ουσία πληρώνει στην Ευρώπη, το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην Ελλάδα! Το θέμα είναι πως επί Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός δεν έκανε κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Η φιλοσοφία του Ζαρντίμ ήταν να μην φάει γκολ, ο Ολυμπιακός επί των ημερών του είχε ένα αγωνιστικό στίγμα: ήταν καλός αμυντικά, δεν ήθελε να φάει πολλά γκολ και από το κέντρο και μπροστά είχε τους παίκτες για να δημιουργήσει προβλήματα. Και κάτι είχε πετύχει.

Με τον Μίτσελ έχει αλλοιωθεί αυτό το στίγμα και είναι λογικό αυτό, καθώς ο Ισπανός έχει λίγες μέρες προπονητής στον Ολυμπιακό. Και ο Μίτσελ θα αφήσει το στίγμα του στον Ολυμπιακό, αλλά χρειάζεται να περάσει ένα διάστημα 1-1,5 μήνα πρώτα. Τώρα, ας πούμε, δεν παίζει με δύο αμυντικά χαφ, αλλά με ένα. Ή ο Μανιάτης που παίζει δεξιός μπακ. και υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα στην 11άδα του Ολυμπιακού, κάνει δοκιμές ο άνθρωπος, φυσιολογικά πράγματα. Αλλά περιμένω σε λίγο καιρό τη δική του σφραγίδα στην ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags