Facebook Pixel "Κίνηση τακτικής ο Βγενόπουλος"!
| 2013-02-25 18:08:00

"Κίνηση τακτικής ο Βγενόπουλος"!

"Κίνηση τακτικής ο Βγενόπουλος"!

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι ο πλέον κατάλληλος για να ερμηνεύσει τις παραιτήσεις των Λομβάρδου-Λιβέρη από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Έτσι λειτουργεί ο Βγενόπουλος", λέει στον sportdog!

Η σχέση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο χρονολογείται από το 1970, από όταν και διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Ο λόγος; Η ενασχόληση της οικογένειας Βαρδινογιάννης και του Mr. Manos με τα ναυτιλιακά και η συνεργασία τους με το δικηγορικό γραφείο του "Βγενό".

Το 1981, μάλιστα, ο Καπετάνιος τους κάλεσε στον Παναθηναϊκό, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να αναλαμβάνει έφορος, τον Ανδρέα Βγενόπουλο τις δημόσιες σχέσεις και τη Λιάνα Κανέλλη να γίνεται υπεύθυνη επικοινωνίας.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, λοιπόν και μαθαίνοντας το μεσημέρι ότι παραιτήθηκαν οι εκπρόσωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητήσαμε την ερμηνεία αυτής της κίνησης από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Του ανθρώπου που είναι χρόνια φίλος τόσο με τον Βγενόπουλο, όσο και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αλλά και επειδή, σε δεύτερη φάση, εκπροσώπησε τον Βγενόπουλο στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, παλιότερα...

"Η Μαίρη και ο Γιώργος (σ.σ. Λομβάρδου-Λιβέρης), είναι καθώς πρέπει άνθρωποι. Άλλωστε ο Βγενό συνηθίζει να διαβουλεύεται "μαζί σου", να αναλύει (σε επικεφαλίδες) το πλάνο του. Οπότε αυτή η κίνηση ΣΙΓΟΥΡΑ είναι θέμα τακτικής του", ήταν η λακωνική τοποθέτηση του κυρίου Μαυροκουκουλάκη στον sportdog, σε ερώτηση αν ο Βγενόπουλος "παραίτησε" τους δύο εκπροσώπους του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κι όπως και να το κάνουμε, όλο και κάτι παραπάνω ξέρει ο Mr. Manos...

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags