Facebook Pixel "Εγώ για τη Γιουβέντους ξέρω"
| 2013-03-01 19:23:00

"Εγώ για τη Γιουβέντους ξέρω"

"Εγώ για τη Γιουβέντους ξέρω"

Ο Γιώργος Μαυρίας, πατέρας του Χάρη, μιλά στον sportdog για τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του γιου του και τις ομάδες που θέλουν τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.

Ο πατέρας του Χάρη Μαυρία λειτουργεί και σαν μάνατζέρ του, με αποτέλεσμα όποιο επίσημο ενδιαφέρον υπάρχει, να το μαθαίνει πρώτος εκείνος. Σοβαρός, λιγομίλητος, με διάθεση να προστατέψει τον Χάρη από τα φώτα της δημοσιότητας που και ο ίδιος αποφεύγει, είπε στον σκύλο δύο λόγια.

Το όνομα του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού, άλλωστε, βρίσκεται μόνιμα στο ρεπορτάζ του "τριφυλλιού" και συλλόγων του εξωτερικού τις τελευταίες μέρες. Ποιος δεν θέλει να μάθει τι πραγματικά ισχύει;

"Πιο πολύ για την Γιουβέντους ήξερα εγώ, δεν ξέρω κάτι περισσότερο τώρα. Ό,τι διαβάζω και ακούω κι εγώ. Προσωπικά, δηλαδή, μόνο για τη Γιουβέντους ήξερα, που είχαμε μιλήσει και μαζί. Τώρα γράφουν και λένε και για την Ίντερ", μας είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίας και συμπλήρωσε για το αν νιώθει περήφανος για τον Χάρη:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτόν, είναι ένα όνειρο να βλέπεις να ενδιαφέρονται τόσο μεγάλες ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρη, είναι πολύ χαρούμενος. Και στο νησί, στη Ζάκυνθο, τον αγαπάνε όλοι πολύ, είτε είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είτε του Ολυμπιακού ή άλλης ομάδα. Αλλά καλύτερα να πούμε περισσότερα όταν και αν θα έχουμε κάτι χειροπιαστό".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags