Facebook Pixel Του την έριξε και του την αφιέρωσε!
| 2013-03-06 11:00:00

Του την έριξε και του την αφιέρωσε!

Του την έριξε και του την αφιέρωσε!

Δικαίως φώναζαν στον Άρη για μία μπουνιά στη φυσούνα μετά τον αγώνα στη Βέροια. Ποιος την έφαγε και γιατί είχε και ...αφιέρωση; Ο σκύλος σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο!

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας και δεν αναφερόμαστε μόνο στο περιβόητο, πια, "ντου" των οπαδών. Μιλάμε και για όσα ειπώθηκαν και έγιναν μεταξύ των παικτών στη φυσούνα!

Η στήλη "Sportdog Penalty" αποκαλύπτει, λοιπόν, πως δικαίως φώναζαν μετά το παιχνίδι οι "κίτρινοι" για μπουνιά που δέχθηκε ο Γιαννιώτας από τον Λόπεζ στη φυσούνα, καθώς όντως ο νεαρός άσος του Άρη χτυπήθηκε από τον πορτιέρο της Βέροιας.

Αυτό που δεν είναι όμως γνωστό, είναι πως η μπουνιά είχε και ...αφιέρωση! Ο Ισπανός τερματοφύλακας μόλις χτύπησε τον παίκτη του Άρη, του είπε πως... "αυτή είναι για τον Γεωργιάδη"!

Οι δύο τους (Γιαννιώτας Γεωργιάδης) "τρωγόντουσαν" σε όλη τη διάρκεια του ματς, με αφορμή το αντιαθλητικό τάκλιν του δεύτερου στον πρώτο, δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λόπεζ δεν ξέχασε την κόντρα τους και θέλησε να ...πει ο ίδιος δύο λογάκια με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Άρη. Και τα συνόδευσε με μια ξεγυρισμένη μπουνιά που θα ζήλευε κι ο Τάισον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags