Facebook Pixel "Μια χούφτα αντιστάθηκε! H Ελλάδα τι έκανε;"
| 2013-03-21 11:00:00

"Μια χούφτα αντιστάθηκε! H Ελλάδα τι έκανε;"

"Μια χούφτα αντιστάθηκε! H Ελλάδα τι έκανε;"

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ, Παύλος Παπαϊωάννου που μένει στην Κύπρο, σχολιάζει στον sportdog το "OXI" στο κούρεμα των καταθέσεων. Τι λέει για την περίπτωση Κατίδη.
 

Αναλυτικά το σχόλιό του στον sportdog:

Σε αυτή την απάντηση πιστεύαμε όλοι! Μου θυμίζει έντονα το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Και όμως μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται. Η Ελλάδα που είναι πιο μεγάλη χώρα τι έκανε; Η στάση των Κυπριών στέλνει μήνυμα στους Έλλαδίτες Έλληνες. Έπρεπε να είχαμε κάνει το ίδιο. Να τους είχαμε χτυπήσει.

Δεν μπορεί οι Γερμανοί να έρχονται να σου παίρνουν τις οικονομίες σου με το "έτσι θέλω". Με ποιο δικαίωμα; Εγώ αυτά τα 20-30 ευρώ τα μάζευα με κόπο. Όλοι φοβηθήκαμε αλλά αντισταθήκαμε!

Μου άρεσε επίσης, η στάση της Εκκλησίας εδώ. Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος δίνει τα χρήματα της Εκκλησίας για να απαλλαχτεί η μεγαλόνησος από την τρόικα. "Η περιουσία μας στο λαό", δήλωσε συγκεκριμένα! Η Εκκλησία δήλωσε παρών στην Κύπρο. Στην Ελλάδα ...κρύβεται.

  
Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN  


Γενικά όμως στην Ελλάδα, ο ένας βρίζει τον άλλον και ειρωνεύονται οι πολιτικοί μεταξύ τους. Εδώ υπήρξε σύμπνοια και συνεργασία.
Οι δυσκολίες δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα. Οι τράπεζες δεν έχουν ανοίξει και ούτε πρόκειται για μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Όπως είναι φυσικό, το χρήμα δεν κυκλοφορεί. Άρχισαν οι προμηθευτές να ζητούν τις πληρωμές cash. Δεν δέχονται ούτε επιταγές, ούτε πιστωτικές κάρτες λόγω των περιστάσεων. Λίγο υπομονή ακόμα. Αντέχουμε...

ΥΓ: Θα ήθελα να αφιερώσω μερικές αράδες για τον θόρυβο που ξέσπασε για τον πανηγυρισμό του Κατίδη. Πόσοι κυβερνώντες κάνανε εγκλήματα και πήραν συγχωροχάρτι; Ένα παιδί έκανε λάθος και θα τον φάμε έτσι; Δεν θα του δώσουμε καμία ευκαιρία; Να τον στηρίξουμε, τώρα ξεκινάει τη ζωή του. Δεν θα τον εκτελέσουμε. Έκανε ένα λάθος, για το οποίο δήλωσε άγνοια. Οι πολιτικάντηδες δεν κάνουν λάθη; Αμέτρητα έκαναν και χαντάκωσαν ολόκληρη χώρα. Είναι δυνατόν να βγάζουν ανακοινώσεις για ένα παιδί; Ας συγχωρεθούν πρώτα αυτοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags