Facebook Pixel "Ο Σιδηρόπουλος είναι για ειδικές αποστολές"!
| 2013-03-29 13:00:00

"Ο Σιδηρόπουλος είναι για ειδικές αποστολές"!

"Ο Σιδηρόπουλος είναι για ειδικές αποστολές"!

Ο Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει στον sportdog τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ποιοι δίνουν δικαίωμα για κουβέντες περί "μαγειρεμάτων";

"Ο Σιδηρόπουλος είναι διαιτητής ειδικών αποστολών. Το καλεντάρι του τού το φτιάχνουν τρίτοι. Πάρτε τα προηγούμενα παιχνίδια του, προηγούμενες αγωνιστικές και θα καταλάβετε τι εννοώ", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής στον σκύλο και συμπλήρωσε για όσα ακούγονται από τον ΠΑΟΚ, περί "μαγειρεμάτων":

"Είτε την Πέμπτη ανακοινωθεί ο διαιτητής είτε την Παρασκευή, αν θέλουν να φτιάξουν κάτι, θα το κάνουν. Δεν διασφαλίζει τίποτα μία μέρα διαφορά. Αν ήθελαν να διασφαλίσουν πραγματικά κάτι, μπορούσαν να εφαρμόσουν το σύστημα που ισχύει στο Ισραήλ, για παράδειγμα: η 4άδα των διαιτητών είναι μυστική και οι διαιτητές παίρνουν τα φύλλα αγώνος την Κυριακή. Τότε μαθαίνουν το παιχνίδι που θα παίξουν, δηλαδή. Και σε περίπτωση που διαρρεύσει κάτι νωρίτερα, υπάρχει εναλλακτική 4άδα που την ειδοποιούν και "σφυρίζει" εκείνη τον αγώνα.

Γιατί δεν εφαρμόζουν και εδώ ένα παρόμοιο σύστημα; Γιατί με τις ενέργειές τους θέτουν σε αμφισβήτηση τους διαιτητές οι ίδιοι που τους ορίζουν! Όταν βγάζουν τον διαιτητή του ντέρμπι μία μέρα αργότερα, δίνουν το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να μιλάει για μαγειρέματα. Οι ίδιοι δίνουν το δικαίωμα Εύχομαι, πάντως, να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο και στις διαιτησίες. Γιατί την ευθύνη την έχουν εκείνοι που ορίζουν τους διαιτητές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags