Facebook Pixel "Φανέλα έχει, Κατίδη δεν έχει"!
| 2013-03-31 10:30:00

"Φανέλα έχει, Κατίδη δεν έχει"!

"Φανέλα έχει, Κατίδη δεν έχει"!

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλάει στον sportdog για τον "τελικό" του Λεβαδειακού με την Ένωση, τον Βέλιτς, το διπλό του ΟΑΚΑ, αλλά και τον Κατίδη που "θα λείψει από την ΑΕΚ"!
 

Ο άσος του Λεβαδειακού θεωρεί πως στο παιχνίδι της Κυριακής η νίκη είναι μονόδρομος για τον Λεβαδειακό ασχέτως προπονητή, τονίζει πως η "φανέλα" δεν ...παίζει μπάλα όταν μιλάμε για τελικούς παραμονής και εξηγεί γιατί η ομάδα του μπορεί να πάρει το τρίποντο...

Αναλυτικά:

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα μετά τις τελευταίες αλλαγές και πριν τον ...τελικό με την ΑΕΚ;

"Έχουν γίνει πολλά το τελευταίο διάστημα, τώρα έχουμε και νέο προπονητή. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμείς θα έπρεπε να νικήσουμε αυτό το ματς και χωρίς προπονητή. Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Κερδίσαμε τότε...".

Τι συμβαίνει και η ομάδα από τα ψηλά και τα πλέι οφ, βρέθηκε να παλεύει για τη σωτηρία της;

"Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έχει συμβεί. Εμείς φέραμε την ομάδα ψηλά στην αρχή της χρονιάς, εμείς τη φέραμε και τώρα εδώ. Στο τελευταίο ματς μπορούσαμε να νικάμε στο ημίχρονο 3-0 και 4-0, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε ο ΟΦΗ να μας πάρει ισοπαλία".

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Πολλοί λένε πως η ΑΕΚ έχει τη "βαριά φανέλα"...

"Παίζει ρόλο και η φανέλα, αλλά και εμείς τόσα χρόνια παίζουμε παιχνίδια κατηγορίας. Εμείς μια ζωή παίζουμε ματς ζωής και θανάτου. Κάποια άλλα παιδιά δεν ξέρουν από αυτά τα παιχνίδια και αυτή είναι η διαφορά μας από την ΑΕΚ. Έχουμε μία εμπειρία παραπάνω...".

Το "διπλό" του πρώτου γύρου είναι ο ...οδηγός σας;

"Τώρα έχει έρθει καινούργιος προπονητής, με καινούργια φιλοσοφία και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα αγωνιστούμε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη".

Πιστεύεις πως ο "ντόρος" που έγινε με το θέμα του Κατίδη, θα έχει επηρεάσει την ΑΕΚ;

"Λογικό είναι να έχει συζητηθεί στα αποδυτήρια όλο αυτό που έγινε. Αλλά εγώ θέλω να μείνει στο αγωνιστικό κομμάτι και να τα αφήσουμε τα υπόλοιπα. Θεωρώ πως είναι πολύ καλός παίκτης και θα λείψει από την ΑΕΚ".

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags