Facebook Pixel Τι τρέχει με Φυτανίδη και Παναθηναϊκό;
| 2013-04-04 09:30:00

Τι τρέχει με Φυτανίδη και Παναθηναϊκό;

Τι τρέχει με Φυτανίδη και Παναθηναϊκό;

Μπορεί ο αμυντικός του Ατρόμητου να γίνει κάτοικος Παιανίας; Ποιες ομάδες τον θέλουν και γιατί διαψεύδει το ενδιαφέρον των πράσινων; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ένα από τα ονόματα που παίζει πολύ ζεστά στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Σωκράτη Φυτανίδη. Επειδή πολλά γράφονται τις τελευταίες μέρες, ο σκύλος σας ξεκαθαρίζει πώς έχουν τα πράγματα με τον αμυντικό του Ατρόμητου.

Κατ΄ αρχήν δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για τον Φυτανίδη. Ομάδες από την Τουρκία έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα στόπερ και, μάλιστα, την Κυριακή σκάουτερ της Σίβασπορ βρέθηκε στην Ξάνθη για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Την ίδια ώρα οι πράσινοι φλερτάρουν με τον Φυτανίδη και θέλουν να προλάβουν τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους. Εξάλλου, ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτός είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος για να ασχολείται ο Παναθηναϊκός με την περίπτωσή του. Άσχετα αν δεν το παραδέχεται δημόσια...

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Το ίδιο πράττει, άλλωστε, και η πλευρά του Φυτανίδη. Τις προάλλες ο παίκτης διέψευσε ότι έχει επαφές με τους πράσινους και δήλωσε προσηλωμένος στην ομάδα του Περιστερίου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο παίκτης θέλει να τα έχει καλά με την ομάδα του για να μη χάσει τη φανέλα του βασικού. Επιθυμία του είναι να παίξει στα πλέι οφ για να τον δουν και οι ενδιαφερόμενες ομάδες από το εξωτερικό.

Κρατάει, δηλαδή, το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν κλείνει την πόρτα σε μια πιθανή μεταγραφή στο εξωτερικό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν, λοιπόν, μετά τα πλέι οφ, όπου ο Φυτανίδης περιμένει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις για να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του. Με τον Παναθηναϊκό με τη σειρά του να ευελπιστεί ότι θα τον κάνει δικό του. Ήδη, άλλωστε, κάποιες πρώτες, ανεπίσημες επαφές έχουν γίνει και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα, όπως έπιασαν τα ραντάρ του σκύλου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags