Facebook Pixel Να πού ποντάρει για Τσιώλη!
| 2013-04-05 11:30:00

Να πού ποντάρει για Τσιώλη!

Να πού ποντάρει για Τσιώλη!

Ο Σάκης Τσιώλης παίζει πάντα δυνατά για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο σκύλος σας αποκαλύπτει πώς οι "πράσινοι" μπορούν να τον δελεάσουν. Το θέμα δεν είναι οικονομικό...

Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης για τον πράσινο πάγκο. Ένα κάρο ονόματα γράφονται καθημερινά και στην πλειοψηφία τους είναι Έλληνες προπονητές.

Ο Σάκης Τσιώλης παίζει πάντα δυνατά και ο σκύλος έμαθε κάτι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δηλαδή, αν θα προτιμήσει να ανανεώσει στον Αστέρα Τρίπολης ή θα κάνει το βήμα παραπάνω επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό, εφόσον φυσικά οι πράσινοι τον επιλέξουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ποντάρει στο ...όνομά του! Στο πρεστίζ που έχει, δηλαδή, σαν σύλλογος, στον κόσμο που τον ακολουθεί και σε όλα τα υπόλοιπα που τον συνοδεύουν ως μεγάλη ομάδα. Αυτά μπορούν να κάνουν τον Σάκη Τσιώλη να πει το "ναι" σε μια ενδεχόμενη επίσημη πρόταση. Αυτό που θέλει να πει ο σκύλος είναι ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικό. Και ξέρετε γιατί;

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Οι πράσινοι, δεδομένων των οικονομικών τους περιορισμών, διαθέτουν για το νέο προπονητή μέχρι 250 χιλιάρικα ετησίως. Όσα, δηλαδή, συμπτωματικά(;) δίνει και ο Αστέρας στον Έλληνα τεχνικό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Τρίπολη. Οπότε τα λεφτά δεν θα παίξουν ρόλο. Άλλα πράγματα θα κρίνουν την απόφαση του Τσιώλη και, φυσικά, οι συνθήκες εργασίας και το πλάνο.

Πάντως, όπως προείπαμε, στον Παναθηναϊκό θα ποντάρουν στη δυναμική του συλλόγου, αφού το παραδάκι φτάνει και ...περισσεύει για να δεχθεί ο Τσιώλης, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags