Facebook Pixel Ποιος παίκτης του ΟΦΗ φλερτάρει με Πρέμιερ Λιγκ;
| 2013-04-05 13:00:00

Ποιος παίκτης του ΟΦΗ φλερτάρει με Πρέμιερ Λιγκ;

Ποιος παίκτης του ΟΦΗ φλερτάρει με Πρέμιερ Λιγκ;

Κι όμως, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που έχει μπει στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων και είναι πιθανό το καλοκαίρι να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Ποιος είναι;

Ο λόγος για τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο για χάρη του οποίου άμεσος συνεργάτης του Χάρι Ρέντναπ βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κρήτη. Το μέλος του τεχνικού τιμ της ΚΠΡ τον τσέκαρε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".

Ωστόσο, η ΚΠΡ, που αναμένεται να υποβιβαστεί φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ, δεν είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον άσο της κρητικής ομάδας.

Στη διάρκεια της σεζόν τον Πατρινό μέσο έχουν τσεκάρει τρεις ομάδες από την Τσάμπιονσιπ. Η Λιντς, η Χαλ -που μάλιστα οδεύει ολοταχώς για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ- και η Πιτέρμπορο, που κινδυνεύει με υποβιβασμό και έφθασε πολύ κοντά στην απόκτησή του τον Γενάρη.

Πώς έμαθε, όμως, ο σκύλος για το ενδιαφέρον της ΚΠΡ που πρώτη φορά έστειλε άνθρωπός της για να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα μέσο; Ο Άγγλος απεσταλμένος έπεσε πάνω στον Στάθη Ταυλαρίδη που ήταν εκτός αποστολής και βόλταρε στα παλιά του λημέρια, στο Ηράκλειο.

Οι δύο τους είναι γνωστοί και πέρασαν μαζί κάποιες ώρες. Τώρα, αν ο άνθρωπος της ΚΠΡ ρώτησε τον αμυντικό του Ατρόμητου την άποψή του για τον πρώην συμπαίκτη του παραμένει άγνωστο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags