Facebook Pixel Γιατί ο Τσιώλης απέρριψε τον Παναθηναϊκό;
| 2013-04-09 12:00:00

Γιατί ο Τσιώλης απέρριψε τον Παναθηναϊκό;

Γιατί ο Τσιώλης απέρριψε τον Παναθηναϊκό;

Ο Σάκης Τσιώλης ανανέωσε στον Αστέρα Τρίπολης και απέρριψε στην ουσία την προοπτική του Παναθηναϊκού. Πώς, όμως, ο Έλληνας τεχνικός έφτασε σ' αυτή την απόφαση; Διαβάστε!

Ο Σάκης Τσιώλης αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι κόπηκε η όρεξη στον Παναθηναϊκό που είχε τον Έλληνα τεχνικό στους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν την τύχη της ομάδας.

Πώς, όμως, εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα; Αρχικά να πούμε ότι ο Τσιώλης μιλούσε με τον ...λάθος άνθρωπο. Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είχε επικοινωνία με τον ..."τελειωμένο", Κώστα Ελευθεράκη! Τον άνθρωπο, δηλαδή, που από τον Γενάρη ουσιαστικά δεν είχε καμία αρμοδιότητα στον Παναθηναϊκό, όπως έχει αποκαλύψει ο σκύλος σε άλλο θέμα.

Ο πρώην, πια, τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που προσπαθούσε να πείσει τον Τσιώλη να δεχθεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά μόλις ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έμαθε ότι δεν περνάει η γνώμη του Ελευθεράκη στο "τριφύλλι", το πήρε απόφαση να ανανεώσει στον Αστέρα Τρίπολης.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ...Ελευθέρακης που απογοήτευσε τον Τσιώλη. Ήταν και το οικονομικό στη μέση. Δεν παίζει, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός να μπορούσε να δώσει ως προκαταβολή στον Έλληνα προπονητή το 40% από τις ετήσιες αποδοχές του (250 χιλιάρικα). Ούτε επίσης να του εγγυηθούν τέσσερις καλές μεταγραφές, όπως του υποσχέθηκε η διοίκηση του Αστέρα. Μοιραία, λοιπόν, ο Τσιώλης έμεινε στην Τρίπολη και απέρριψε την προοπτική του Παναθηναϊκού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags