Facebook Pixel Δεν σηκώνει πολλά ο πρόεδρος!
| 2013-04-18 13:00:00

Δεν σηκώνει πολλά ο πρόεδρος!

Δεν σηκώνει πολλά ο πρόεδρος!

Ποιος πρόεδρος ομάδας της Σούπερ Λίγκας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, "έριξε άκυρο" στον προπονητή όταν του ζήτησε χάρη για έναν παραγκωνισμένο ποδοσφαιριστή;

Καμία διάθεση να αλλάξει γνώμη δεν έχει ο Γιώργος Σπανός στην υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου. Τι κι αν δέχθηκε πιέσεις να το δει λίγο αλλιώς το θέμα, δεν ακούει τίποτα. Ο sportdog το έψαξε κι έμαθε...

Αν και ο Βαγγέλης Μάντζιος βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον Ατρόμητο, παρά την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου, που θέλουν την παραμονή του.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο καλύτερος σύμμαχος του Έλληνα επιθετικού είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος στις πρώτες συζητήσεις του με τον Γιώργο Σπανό ζήτησε ...άφεση αμαρτιών και την παραμονή του ταλαντούχου φορ στην ομάδα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου φέρεται να απάντησε πως ..."δεν ξεχνάω και δεν τον συγχωρώ"!

Τελικά ήταν τόσο "χοντρό" αυτό που έκανε (ή είπε;) ο Μάντζιος, που ο Σπανός παραμένει έξαλλος μαζί του, σε βαθμό να μη κάνει το χατίρι στο νέο κόουτς; Ο χρόνος θα δείξει και φυσικά ...μείνετε συντονισμένοι στη στήλη "Sportdog Penalty" στο Τwitter για τις εξελίξεις!

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags