Facebook Pixel "Ποιος Παναθηναϊκός; Στον Ολυμπιακό!"
| 2013-05-02 12:00:00

"Ποιος Παναθηναϊκός; Στον Ολυμπιακό!"

"Ποιος Παναθηναϊκός; Στον Ολυμπιακό!"

Ποιος νεαρός άσος ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλει να ψαχτεί για μεταγραφή στον Ολυμπιακό και δεν ...τρελαίνεται για Παναθηναϊκό; Ο σκύλος έχει φρέσκο ρεπορτάζ! 

Για όσους τυχόν δεν το κατάλαβαν, ο Γιάννης Γιαννιώτας άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Άρη το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Λοιπόν, μέχρι πρότινος ο Γιαννιώτας το απέκλειε να πάει σε ελληνική ομάδα. Στόχος του ήταν μόνο το εξωτερικό και η Γερμανία ειδικότερα. Γι΄ αυτό τα τσούγκρισε με τον Σιούγγαρη και πήγε στην αγκαλιά του Κουτσολιάκου. Άλλαξαν τα δεδομένα όμως και γι΄ αυτό δήλωσε ότι "είμαι ανοικτός σε όλα". Ομάδα από το εξωτερικό δεν τον θέλει. Εκανε σχετικά καλή χρονιά με τον Άρη ο μικρός, αλλά έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμη για να πάει στη Μπουντεσλίγκα.

Στη διάρκεια της χρονιάς ήρθαν τρεις, τέσσερις φορές ξένοι σκάουτερ και τον παρακολούθησαν. Δεν τρελαθηκαν όμως. "Καλός και εξελίξιμος, αλλά χρειάζεται μεγάλη βελτίωση ακόμη για να σταθεί στην Ευρώπη", έλεγαν στους ανθρώπους του Άρη. Με άλλα λόγια, ο Γιαννώτας δεν έχει πρόταση από το εξωτερικό, παρότι "ψάχνεται" ακόμη.

Γι΄ αυτό τώρα δεν αποκλείει να πάει σε ελληνική ομάδα, κάτι που δεν σκεφτόταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Αν δεν βρεθεί επενδυτής στον Άρη να του κάνει ένα καλό συμβόλαιο, ο Γιαννιώτας θα φύγει το καλοκαίρι. Η ρήτρα του προβλέπει μόλις 150.000 ευρώ, αλλά θα προσπαθήσει να φέρει περισσότερα λεφτά στον Άρη. Θέλει να φύγει σαν φίλος.

Πρώτη του επιλογή στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός. Για ευνότητους λόγους. Για τον Παναθηναϊκό δεν τρελαίνεται κι ας φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο. Θα ψαχτεί πρώτα για Ολυμπιακό ο μικρός. Στον ΠΑΟΚ δεν πάει γιατί δεν θέλει να προδώσει τους οπαδούς του Άρη.

Αν, πάντως, βρεθεί ένας ...Σαββίδης στον Αρη, δεν θα φύγει. Θα μείνει κάνα δύο χρόνια ακόμη με ένα συμβόλαιο της προκοπής και μετά θα επιδιώξει να πάει στο εξωτερικό....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags