Facebook Pixel Ο Ιβάν θα γίνει …Σωκράτης!
| 2013-05-07 14:00:00

Ο Ιβάν θα γίνει …Σωκράτης!

Ο Ιβάν θα γίνει …Σωκράτης!

Ο Σαββίδης έχει βάλει βαθιά το χέρι για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι πιθανό να ενισχύσει κι άλλο τον σύλλογο. Πώς θα το κάνει και γιατί αν προχωρήσει θα θυμίσει τον Κόκκαλη;

Από το καλοκαίρι που εμφανίστηκε στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει πολλά εκατομμύρια και φέρεται αποφασισμένος μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Ωστόσο, οι αθλητικές δραστηριότητές του ίσως να μην περιοριστούν στο ποδόσφαιρο, καθώς κάποιοι του έχουν ρίξει την ιδέα να κοιτάξει και προς το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Ο λόγος φυσικά για τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν κάποια …ψίχουλα από το μπάτζετ του ποδοσφαίρου για να αναγεννήσουν την ομάδα και ελπίζουν πως ίσως πετύχουν το σκοπό τους στο εγγύς μέλλον, καθώς έχουν μαζί τους έναν ΜΕΓΑΛΟ σύμμαχο!

Πρόκειται για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, ο οποίος σπουδάζει οικονομικά στην Αγγλία και είναι φίλαθλος του μπάσκετ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχει βρεθεί στην Πυλαία και έχει παρακολουθήσει μαζί με τον πατέρα του και τον άλλο αδερφό του, τον Νίκο, παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Στην αγάπη του υιού Σαββίδη ποντάρουν λοιπόν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ, ώστε να πείσουν τον Σαββίδη να γίνει …Κόκκαλης. Δηλαδή ιδιοκτήτης σε ΚΑΕ και ΠΑΕ ταυτόχρονα, όπως ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags