Facebook Pixel Αποκλειστικό: Κόντρα Μπάγεβιτς με Κομπότη!
| 2013-05-15 15:00:00

Αποκλειστικό: Κόντρα Μπάγεβιτς με Κομπότη!

Αποκλειστικό: Κόντρα Μπάγεβιτς με Κομπότη!

Γιατί ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να "κοντραριστεί" με το αφεντικό του Λεβαδειακού; Ο σκύλος έκανε μια βόλτα στην πιάτσα και έβγαλε την καυτή είδηση! 

Τώρα θα αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιάννη Κομπότη. Καμία, είναι η απάντηση, τουλάχιστον προς το παρόν! Τους δύο άνδρες αναμένεται να ..."ενώσει", όμως, ένα πρόσωπο. Ποιο είναι αυτό; Ο Στέλιος Μανωλάς!

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ είναι ο άνθρωπος που θέλει ο "Ντούσκο" στη νέα ΑΕΚ. Όπως σας έχει αποκαλύψει ο σκύλος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προορίζει τον Μπάγεβιτς για πρόεδρο στην Ένωση και ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να έχει δίπλα του στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Στέλιο Μανωλά. Καλά μέχρι εδώ, ε; Τώρα θα πείτε πού κολλάει με όλα αυτά ο Κομπότης; Το αφεντικό του Λεβαδειακού θέλει το ίδιο πρόσωπο για προπονητή στον Λεβαδειακό τη νέα χρονιά!

Επομένως, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει το μήλον έριδος ανάμεσα στους δύο άνδρες! Ποιος θα καταφέρει να τον πείσει για συνεργασία; Ο Μπάγεβιτς, που τον θέλει σε πόστο δίπλα του στη νέα ΑΕΚ, ή ο Κομπότης που θέλει να του δώσει τα κλειδιά του Λεβαδειακού; Ποιος θα έχει πιο ισχυρά επιχειρήματα για να πείσει τον Μανωλά και ποια πρόταση θα είναι πιο δελεαστική; Η απάντηση προσεχώς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags