Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ και με την εικόνα που παρουσιάζει δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση στην κούρσα για τα προκριματικά του Champions League.
Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Νίκος Αλαβάντας, μίλησε στον Sportdog για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΣ, ρίχνοντας την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές: «Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για το Champions League μετά την ήττα, καθώς έρχεται από πίσω και ο Αστέρας με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν του βγήκαν οι ευκαιρίες και έχασε. Η εικόνα του δεν είναι καλή, η ευθύνη είναι των ποδοσφαιριστών".
Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Με μέτρα από τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί ο κόσμος ...έχει δίκιο: "Ο κύριος Σαββίδης κάτι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και με το δίκιο του! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα παιχνίδια και μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει μεγάλο ξεκαθάρισμα".
Επιμέλεια: Νώντας Ευαγγελόπουλος
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο