Facebook Pixel Σκύλος ...παραλίγο Δαλματίας!
| 2013-05-23 10:30:00

Σκύλος ...παραλίγο Δαλματίας!

Σκύλος ...παραλίγο Δαλματίας!

Πρώτος πηγαίνει στα Σπάτα, τελευταίος φεύγει ένας εκ των ανθρώπων που χειρίζονται τα θέματα της επόμενης ημέρας της ΑΕΚ. Δουλεύει σαν σκύλος και o "σκύλος" τον μύρισε!

Δεύτερο σπίτι του έχει κάνει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αναλάβει τη θέση του προεδρεύοντα της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, όταν η ομάδα υποβιβαστεί στη Γ΄ Εθνική. Ο λόγος για τον επιστήθιο φίλο του Τίγρη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο 65χρονος τεχνικός τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Βλέπετε, μπορεί τα πρωτοσέλιδα να θριαμβολογούν για την αναγέννηση της ΑΕΚ που έχει ως στόχο ο Μελισσανίδης, χρυσώνοντας το χάπι της ντροπής για τους οπαδούς της Ένωσης, αλλά το έργο της Γ΄ Εθνικής μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον ιστορικό σύλλογο.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος. Οπότε, για να γυρίσει η ΑΕΚ δυνατή στη Σούπερ Λίγκα, θέλει δουλειά πολλή, που λέει κι ο ποιητής. Έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ξημεροβραδιάζεται στην κυριολεξία στα Σπάτα! Έρχεται με το πουρνό και φεύγει το σούρουπο.

Ο Μπάγεβιτς βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον Δέλλα (προπονητής) και τον Λυμπερόπουλο (θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή) και ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των πελατών τους. Και φυσικά να τους ανακοινώσει τι προβλέπεται για τα συμβόλαια της επόμενης ημέρας της ΑΕΚ, η οποία όντας σε ερασιτεχνική κατηγορία δεν θα μπορεί να διατηρεί υψηλό μπάτζετ.

Τόσο εργασιομανή τον Μπάγεβιτς, δεν τον είχαν δει ούτε οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι. Φαίνεται πως μαζί με τον Μελισσανίδη, έχει παθιαστεί και εκείνος με το πρότζεκτ της αναγέννησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags