Facebook Pixel Έτσι θα σταματήσουν το κράξιμο;
| 2013-05-28 11:30:00

Έτσι θα σταματήσουν το κράξιμο;

Έτσι θα σταματήσουν το κράξιμο;

Κίνηση καλής θέλησης προς τους Παναθηναϊκούς σκέφτεται να κάνει ο Νταμπίζας, προκειμένου να τους προσεγγίσει και να καλμάρουν. Με ένα "κλικ" θα τα μάθετε όλα!

Πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του ο παλαίμαχος άσος, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν προειδοποιήσει τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και τον ίδιο, ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα. Τα πράγματα δεν έχουν καλυτερέψει από τότε, παρότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υψώσει ασπίδα μπροστά του. Γι΄ αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!

Να βγει ο ίδιος μπροστά, δηλαδή, προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα. Δεν περιμένει κανείς, βέβαια, να σβήσουν με τη μία το "ερυθρόλευκο" παρελθόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά τουλάχιστον να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο ο άνθρωπος, χωρίς να σκέφτεται τι θα ακούσει από την εξέδρα.

Αυτό που σκέφτεται, λοιπόν, ο Νταμπίζας, είναι κατά πόσο θα βοηθούσε μία δική του συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ξεχάσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό! Να βγει και να πει, δηλαδή, ο άνθρωπος, πως το πέρασμά του από το Λιμάνι σαν ποδοσφαιριστής, ανήκει στο παρελθόν. Και, πλέον, σαν επαγγελματίας που είναι, θέλει το καλύτερο για το "τριφύλλι".

Θα καταφέρει να τους πείσει; Αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα συζήτησης και κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Το ζήτημα, πάντως, είναι ότι ο παλαίμαχος άσος σκέφτεται να αναλάβει πρωτοβουλία, για να έρθει πιο κοντά με τους οπαδούς. Από ό,τι φαίνεται, άλλωστε, είναι ο μοναδικός που μπορεί, ίσως, να πετύχει κάτι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags