Facebook Pixel Αποκλειστικό: Ποιος διεθνής δεν πάει Ευρωμπάσκετ; 
| 2013-05-29 15:00:00

Αποκλειστικό: Ποιος διεθνής δεν πάει Ευρωμπάσκετ; 

Αποκλειστικό: Ποιος διεθνής δεν πάει Ευρωμπάσκετ; 

Μετά τον Κώστα Κουφό, ακόμα ένας διεθνής σκέφτεται σοβαρά να μη βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Ποιος είναι και για ποιο λόγο αρνείται τη γαλανόλευκη; Ο σκύλος ξέρει! 

Το ότι ο Κώστας Κουφός δεν θα ήταν στη διάθεση του Αντρέα Τρινκιέρι για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας ήταν λίγο πολύ γνωστό.

Ωστόσο, αυτή ίσως να μην είναι η μοναδική μεγάλη απώλεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", ο Νικ Καλάθης σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. 

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει εξαντληθεί με τα πολλά ταξίδια και τον αριθμό των αγώνων στη Ρωσία. Ωστόσο, δεν είναι θέμα κούρασης, αλλά ότι δεν έχει ζήσει όσο θα ήθελε το μωράκι που απέκτησε.

Ο σκύλος σας έχει γαυγίσει από καιρό ότι ο Καλάθης το σκέφτεται, αλλά πλέον οι ψίθυροι ότι μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του Κουφού έχουν πολλαπλασιαστεί.   

Μπορεί ο Τρινκιέρι να μίλησε μαζί του και να τον "έφτιαξε" για την προοπτική του Eυρωμπάσκετ, αλλά δεν φαίνεται να του άλλαξε τελικά γνώμη....

Η απουσία του Καλάθη, φυσικά, αναμένεται να είναι πολύ σημαντική κι αυτό φαίνεται από τα φετινά στατιστικά του. Ο Νικ κάνει καταπληκτική χρονιά και θα λείψει από την Εθνική. 

Ιδού οι αριθμοί του με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν  

Eurocup (το πήρε η ομάδα του): 12,9 πόντοι/5,9 ασίστ

VTB League (στους τελικούς η ομάδα του): 14,5 πόντοι (40% στα τρίποντα)/6 ασίστ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags