Facebook Pixel Έρχεται στην Ελλάδα, όχι μόνο για Παναθηναϊκό!
| 2013-06-03 11:00:00

Έρχεται στην Ελλάδα, όχι μόνο για Παναθηναϊκό!

Έρχεται στην Ελλάδα, όχι μόνο για Παναθηναϊκό!

Ποιος πρώην άσος του μπασκετικού Παναθηναϊκού μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ακόμα κι αν δεν πάρει μεταγραφή στους πράσινους; Ο σκύλος ξέρει! 

Στην Αθήνα βρέθηκε για πέντε ημέρες ο Μάικ Μπατίστ μαζί με την οικογένειά του. Είδε φίλους, έφαγε στις ταβέρνες που γουστάρει και σήμερα γυρίζει στην Πόλη. 

Ο Αμερικανός απέφυγε, πάντως, να πάει στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, όπου πήγε μόνο η σύντροφός του Σάρα, παρέα μάλιστα με τη σύζυγο του Κώστα Τσαρτσαρή. Δεν ήθελε να δώσει στόχο, ούτε να προκαλέσει, ενώ σεβάστηκε και τη Φενέρ και την προσπάθεια που κάνει στην Τουρκία. 

Όπως αποκαλύπτει όμως η στήλη "Sdog Pick n' Scroll", ο Μπατίστ τελικά πήγε στο ΟΑΚΑ αθόρυβα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή και είδε τους παλιόφιλους από τον Παναθηναϊκό. Είπανε τα νέα τους, θυμήθηκαν τα παλιά και χάρηκαν αμφότεροι. 

Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη του sportdog στο Τwitter, ασχέτως πότε και που θα κλείσει την καριέρα του, δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν ο Μπατίστ επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags