Facebook Pixel Μαυρίας σε sportdog: "Να γιατί χάνω το Παγκόσμιο"!
| 2013-06-06 11:45:00

Μαυρίας σε sportdog: "Να γιατί χάνω το Παγκόσμιο"!

Μαυρίας σε sportdog: "Να γιατί χάνω το Παγκόσμιο"!

Ο Χάρης Μαυρίας αποκαλύπτει, μέσω του sportdog, τον πραγματικό λόγο που δεν συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων. "Θα επιστρέψω πιο δυνατός"!

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Εθνικής, ήταν κάτι που τους στεναχώρησε όλους. Πολύ περισσότερο όμως τον ίδιο, καθώς έχει μάθει να αγωνίζεται και να τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα. Κι αυτός ήταν ο λόγος που, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον sportdog, δεν πήρε μέρος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας:

"Ενιωσα κάποιες ενοχλήσεις και αυτό που είπα σε όλους, είναι ότι δεν μπορώ να συμβιβαστώ δίνοντας στον αγωνιστικό χώρο το 60% ή το 70% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι και τώρα αυτό δεν ήταν εφικτό. Για αυτό αποφασίσαμε με τον γιατρό μου να κάνω συντηρητική αγωγή, μέχρι να αισθανθώ απόλυτα καλά".

Ο νεαρός άσος μάς μίλησε και για τον τρόπο που προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν οι άνθρωποι της Εθνικής και οι συμπαίκτες του: "Όλοι μου είπαν να κάνω κουράγιο και να μην στεναχωριέμαι. Θα ακολουθήσω την συντηρητική αγωγή και θα επιστρέψω πιο δυνατός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags