Facebook Pixel Έκλεισε δύο Έλληνες, πάει για δύο ξένους!
| 2013-06-07 12:00:00

Έκλεισε δύο Έλληνες, πάει για δύο ξένους!

Έκλεισε δύο Έλληνες, πάει για δύο ξένους!

Ποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές έκλεισε ο Αστέρας Τρίπολης και ποιοι δύο ξένοι από τη Σούπερ Λίγκα είναι προ των πυλών; Ο σκύλος έμαθε για τους εκλεκτούς του Σάκη Τσιώλη! 

Το μάτι του Σάκη Τσιώλη κόβει. Το έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει ποδοσφαιριστές που μπορούν να διακριθούν στη Σούπερ Λίγκα. Ο Έλληνας τεχνικός έχει έτοιμο τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά και έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του.

Τέσσερις παίκτες έχει ζητήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Τσιώλης και οι δύο πρώτοι έκλεισαν. Είναι Έλληνες και παίζουν στον Λεβαδειακό. Ο ένας είναι ο Λισγάρας (κεντρικός αμυντικός) και ο άλλος είναι ο Ζησόπουλος (αμυντικός χαφ). Και οι δύο είναι καλοί παίκτες και έκαναν φέτος καλή χρονιά.

Οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν το ...καρέ των μεταγραφών που θέλει ο Τσιώλης είναι ξένοι. Πρόκειται για τον Λουσέρο του Πανθρακικού και τον Κόστλι της Βέροιας. Επίσης δύο καλοί και αρκετά ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια ο Τσιώλης θέλει Έλληνες, δυνατούς και μαχητικούς, για την άμυνα, και ξένους, τεχνίτες και γρήγορους, για την επίθεση.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags