Facebook Pixel Αποκλειστικό: Το τρελό μπόνους του Μαυρία!
| 2013-07-04 09:00:00

Αποκλειστικό: Το τρελό μπόνους του Μαυρία!

Αποκλειστικό: Το τρελό μπόνους του Μαυρία!

Ο σκύλος αποκαλύπτει το απίστευτο μπόνους που θα υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού με τη Σάντερλαντ και θα του αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό!

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Το deal που πέτυχε ο Παναθηναϊκός για την πώληση του Χάρη Μαυρία είναι εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα. Οι "πράσινοι" θα πάρουν 3 εκ. ευρώ από τη Σάντερλαντ κι άλλο 1 μύριο, αν ο παίκτης συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Αυτά είναι γνωστά από χθες, όμως. Ο σκύλος σας αποκαλύπτει σήμερα το τρελό μπόνους που θα υπάρχει στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο νεαρός άσος με την αγγλική ομάδα.

Αν, λοιπόν, ο Μαυρίας συμπληρώσει φέτος 20 συμμετοχές με τις "μαυρόγατες" σε όλες τις διοργανώσεις τότε θα πάρει επιπλέον χρήματα (κρατηθείτε...) 250 χιλιάρικα! Μιλάμε για πολλά λεφτά, αν αναλογισθεί κανείς ότι πρόκειται μόνο για extra χρήματα και όχι για τις πάγιες απολαβές που θα προβλέπει το συμβόλαιο του Έλληνα άσου.

Περιττό να αναφέρουμε ότι τα 250 χιλιάρικα δεν θα τα έπαιρνε ο Μαυρίας ποτέ στον Παναθηναϊκό ούτε βάσει συμβολαίου. Σκεφθείτε απλά ότι στον αρχηγό της ομάδας Γιούργκα Σεϊταρίδη προτάθηκε πριν λίγες μέρες νέο συμβόλαιο με καθαρές αποδοχές 150.000 ευρώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags