Facebook Pixel Η αλήθεια για Ιμπαγάσα!
| 2013-07-08 09:30:00

Η αλήθεια για Ιμπαγάσα!

Η αλήθεια για Ιμπαγάσα!

Γιατί ο Αργεντινός παρέμεινε στο Λιμάνι και τι έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη διοίκηση; Ο σκύλος πέρασε μία βόλτα από το Ρέντη και έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ! 

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Πολλοί παραξενεύτηκαν με την παραμονή του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, αφού όλα έδειχναν ότι ο Αργεντινός μέσος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στο Λιμάνι. Και δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι κάνουν μεταγραφές στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στη θέση που αγωνίζεται ο "Κάνιο", αλλά υπήρχαν και οι δηλώσεις του παίκτη που έδειχνε να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα.

Όπως και να έχει, ο Ιμπαγάσα έμεινε στον Ολυμπιακό και ο σκύλος έμαθε γιατί ο Αργεντινός δεν αποχώρησε από το Λιμάνι. Οι λόγοι της ανανέωσης, λοιπόν, του "Κάνιο" ήταν καθαρά ...συναισθηματικοί. Και αυτό το λέμε με απόλυτη βεβαιότητα. Δεν έμεινε, δηλαδή, στον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα για αγωνιστικούς λόγους. Δεν τον υπολογίζει για βασικό ο Μίτσελ και αυτό θα φανεί όταν έρθουν και τα σημαντικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε αμφιβάλλουμε αν ο Ιμπαγάσα θα παίξει κι ως αλλαγή. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε...

Ο Κάνιο, λοιπόν, έμεινε επειδή είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ερυθρόλευκης διοίκησης αλλά και εξέδρας. Θα φαινόταν ...κάπως, δηλαδή, αν ένας παίκτης της αξίας και της προσφοράς του Ιμπαγάσα έφευγε και δεν έκλεισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, όπως έμαθε ο σκύλος, ο Ιμπαγάσα έχει συμφωνήσει ήδη με την ερυθρόλευκη διοίκηση για το επόμενο πόστο του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός θα αναλάβει αρχισκάουτερ των ερυθρόλευκων στη Λατινική Αμερική. Θα είναι το "μάτι" του Ολυμπιακού για παίκτες-λαβράκια που θα μπορούν να αποκτηθούν με λίγα χρήματα και θα έχουν τις δυνατότητες να εξελιχθούν σε "βαριά χαρτιά" για τον σύλλογο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags