Facebook Pixel "Θωρηκτό" ή ..."γατάκι" ο Μπεργκ;
| 2013-07-23 11:30:00

"Θωρηκτό" ή ..."γατάκι" ο Μπεργκ;

"Θωρηκτό" ή ..."γατάκι" ο Μπεργκ;

Πολλά ...ωραία έχουμε ακούσει για τον Σουηδό Μπεργκ που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι και για "θωρηκτό" που θα "σκίσει τα δίχτυα" στην Ελλάδα διαβάσαμε στον Τύπο.  

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Ο παίκτης, όμως, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα του και γι΄αυτό δεν έχει εξελιχθεί όπως πολλοί θα περίμεναν. 

Μάλιστα, πριν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ήταν εκτός δράσης. Από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου αντιμετώπιζε πρόβλημα στον μηρό και η ιατρική εκτίμηση έλεγε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές Ιουλίου. Πριν λίγες μέρες, δηλαδή... 

Ο Σουηδός προπονείται κανονικά με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όπως μαθαίνει ο σκύλος, δεν είναι 100% έτοιμος. Υπάρχει πιθανότητα να μην τον δουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να παίζει μπάλα στα τελευταία φιλικά της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι μάχιμος ούτε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Δεν λέμε τίποτα με απόλυτη σιγουριά, απλά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για τον Μπέργκ που κάποιοι έτρεξαν να βαφτίσουν "τανκ" και "οδοστρωτήρα". Στο γήπεδο θα φανούν αυτά... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags