Facebook Pixel Ο πρώτος που τους κούφανε με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)
| 2013-07-25 09:00:00

Ο πρώτος που τους κούφανε με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)

Ο πρώτος που τους κούφανε με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)

Ποιος ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που πριν από λίγα χρόνια απαίτησε από παράγοντα μεγάλης ομάδας "φέρε τώρα τον Σαβιόλα!" και έγινε πρωτοσέλιδο; Ο σκύλος θυμάται...

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Ήταν 29 Ιουνίου του 2006. Πριν από εφτά καλοκαίρια, δηλαδή. Η συνάντηση αφορούσε το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Κι έγινε ανάμεσα στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, τον δήμαρχο Αθηναίων, Θοδωρή Μπεχράκη και τον ιδιοκτήτη του ΠαναθηναϊκούΓιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Σουφλιάς ενημέρωνε για την κατάθεση τροπολογίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γήπεδο στο Βοτανικό, ενώ ανακοίνωνε ότι οι εργασίες ανέγερσης του νέου σταδίου θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2007 και, αν όλα πάνε, καλά θα έχουν τελειώσει μέσα στο 2008, για τον εορτασμό των 100 χρόνων.

Ευδιάθετος μετά τη συνάντηση ο κ. Σουφλιάς δήλωσε, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους:

"Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους πολίτες της Αθήνας, για την παναθηναϊκή οικογένεια αλλά και για εμάς στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Είχα δεσμευτεί προσωπικά ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας και για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού".

Και κάπου εκεί ο υπουργός έριξε τη …βόμβα για Σαβιόλα! Είπε, λοιπόν, ο Σουφλιάς στους δημοσιογράφος: "Επιτρέψτε μου να μιλήσω λίγο ως παναθηναϊκός. Επειδή στον αθλητισμό δεν υπάρχει μόνο το μέλλον αλλά υπάρχει και το παρόν, θέλω να πω στον Γιάννη Βαρδινογιάννη «Τώρα δώστα όλα και φέρε τον Σαβιόλα»"!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής η απάντηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ήταν διπλωματική: "Δεν ξέρω τίποτα γι΄ αυτό το θέμα. Θα μιλήσουμε άλλη στιγμή".   

Τότε, βεβαίως, ο Αργεντινός ήταν μόλις 25 ετών και εκείνη τη σεζόν (2006-07) αγωνίστηκε τελικά στην Μπαρτσελόνα! Και το επόμενο καλοκαίρι πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης...

Θυμηθείτε και το σχετικό πρωτοσέλιδο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags