Facebook Pixel Η γκάφα του Ολυμπιακού με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)
| 2013-07-25 09:30:00

Η γκάφα του Ολυμπιακού με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)

Η γκάφα του Ολυμπιακού με Σαβιόλα! (ΦΩΤΟ)

Όλα φοβερά ήταν στη χθεσινή άφιξη του Αργεντινού αστέρα στην Ελλάδα, αλλά ο σκύλος εντόπισε μία μικρή ...παραφωνία στο όλο πανηγυρικό σκηνικό που στήθηκε για τον παίκτη.

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Χαμός έγινε στη χθεσινή υποδοχή του Σαβιόλα από 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια και ο Αργεντινός παικταράς τιμήθηκε όπως του άξιζε.

Ωστόσο, έγινε ένα μικρό "λάθος" όταν ο Σαβιόλα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για να εμφανισθεί μπροστά στο κοινό που παραληρούσε.

Ο Αργεντινός άσος φόρεσε την περυσινή εμφάνιση της ομάδας με τα τρία αστέρια και όχι τη φετινή με τα τέσσερα, που υποδηλώνει τα 40 πρωταθλήματα! Έγινε από αβλεψία, ή δεν υπήρχε εύκαιρη η φετινή εμφάνιση; Πάντως, στα φιλικά ο Ολυμπιακός φορούσε κανονικά τη φανέλα με τα τέσσερα αστέρια... Βεβαίως, ο Σαβιόλα είχε κανονικά το νούμερο 9 στην πλάτη και το όνομά του τυπωμένο πίσω. 

Εξάλλου, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν. Αυτό που μετράει είναι ότι ήρθε στην Ελλάδα ένα παγκόσμιο αστέρι του ποδοσφαίρου που μπορεί να προσφέρει μαγικές στιγμές στα ελληνικά γήπεδα. Ακόμα και με την περυσινή εμφάνιση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags