Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σαβιόλα!
| 2013-07-26 09:00:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σαβιόλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σαβιόλα!

Πόσες θα είναι οι καθαρές αποδοχές του Αργεντινού παικταρά; Τι μπόνους προβλέπει το συμβόλαιό του και ποιο ήταν το πριμ υπογραφής; Ο sportdog έχει το αποκλειστικό θέμα!
 

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Την μπάνκα στον αέρα τίναξε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να ξοδέψουν ΜΟΝΟ για τη σεζόν 2013-2014 περίπου 5 εκ. ευρώ! Μιλάμε για τρελά λεφτά…

Πάμε, όμως, να τα δούμε αναλυτικά. Οι καθαρές αποδοχές του Σαβιόλα θα είναι 1,6 εκ. ευρώ. Με τους φόρους, ωστόσο, αυτό το ποσό ανεβαίνει για τον Ολυμπιακό στα 2,9 εκ. ευρώ!

Σε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να προστεθεί κι ένα έξτρα ποσό που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ, που αντιστοιχεί κατά 80% στο πριμ της υπογραφής και το υπόλοιπο αφορά προμήθειες.

Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Αργεντινού προβλέπει ακόμα και ετήσια μπόνους (400.000+200.000) 600.000 ευρώ! Το δεύτερο, μάλιστα, αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο Σαβιόλα θα εισπράξει, μετά από επιθυμία του, επιπλέον μια 200άρα, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί φέτος στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που δείχνει, αν μη τι άλλο, την πίστη και τις φιλοδοξίες του 32χρονου επιθετικού.

Όπως λέγεται, το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού για να πετύχει το deal με τον Σαβιόλα ήταν το πολύ μεγάλο πριμ υπογραφής. Κάτι που συνηθίζεται, άλλωστε, από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους προς τους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags