Facebook Pixel Να ποιον δεν θα στείλει δανεικό ο Μίτσελ!
| 2013-08-09 12:00:00

Να ποιον δεν θα στείλει δανεικό ο Μίτσελ!

Να ποιον δεν θα στείλει δανεικό ο Μίτσελ!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τη ...γλιτώνει και παραμένει τελικά στο ερυθρόλευκο ρόστερ με απόφαση του Ισπανού προπονητή; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Πολλά ακούγονται για τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μίτσελ στον Ολμυπιακό. Ο σκύλος έκανε μια βόλτα στου Ρέντη κι έμαθε ότι ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει εντολή να δοθούν δανεικοί ο Ντε Βινσέντι και ο Διαμαντάκος. Μπορεί ο πρώτος να μην αποτελεί έκπληξη, ωστόσο ο δεύτερος φαινόταν ότι θα παραμείνει στην ομάδα γιατί έκανε καλή προετοιμασία. Εξάλλου, δεν υπάρχουν και πολλοί "καθαροί" επιθετικοί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, αυτός που φαίνεται να κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στα πλάνα του Μίτσελ είναι ο Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε πολύ καλή απόδοση στα φιλικά του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις μέσα στη σεζόν. Ο Ολαϊτάν έχει τη δυνατότητα να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ο Ισπανός κόουτς θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Από τη μεριά του, ο πρώην άσος της Βέροιας θα έχει την ευκαιρία να δείξει με την παραμονή του στην ομάδα ότι έχει τις ικανότητες να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags