Facebook Pixel Τρίζει η καρέκλα προπονητή της Σούπερ Λίγκας!
| 2013-08-11 10:00:00

Τρίζει η καρέκλα προπονητή της Σούπερ Λίγκας!

Τρίζει η καρέκλα προπονητή της Σούπερ Λίγκας!

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει αρχίσει ακόμα, αλλά προπονητής ομάδας της Σούπερ Λίγκας είναι υπό αμφισβήτηση. Ο σκύλος έχει για μια ακόμα φορά το αποκλειστικό θέμα!

Ο αποκλεισμός του Αστέρα Τρίπολης από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της ομάδας. Οι παίκτες εμφανίσθηκαν ανέτοιμοι για δύο σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κι αυτό είναι κάτι που "βαραίνει" τον Σάκη Τσιώλη.

Από την ομάδα περίμεναν να δουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στους αγώνες με τη Ραπίντ Βιέννης και απογοητεύτηκαν από τον αποκλεισμό. Ένας αποκλεισμός που πέρα από στεναχώρια έφερε και ...γκρίνια για τον προπονητή.

Μπορεί ο Αστέρας να στάθηκε άτυχος σε κάποιες φάσεις στα δύο παιχνίδια με τους Αυστριακούς, αλλά υπάρχει η άποψη ότι η ομάδα όφειλε να είναι πιο έτοιμη και πιο αποτελεσματική αφού η προετοιμασία σχεδιάστηκε γι΄ αυτά τα ματς.

Όπως και να έχει, οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο πλέον ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται υπό αμφισβήτηση στην Τρίπολη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αν η ομάδα δεν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags